2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی این حد زیر چشم؟ من فکر میکردم بالای چشم فقط ورم داره؟

ببین بستگی به میزان حساس بودن پوست طرف داره اما تا ۳ روز ورم قرمزی تا نزدیک بینی اینا همش نرمال بعد ۳ روز کمتر میشه کمپرس سرد بذار زیر چشمات در روز دو سه بار که زودتر خوب بشه اما به قسمت بالا دستی نزن 

نگرانم نباش گلم

اون دیگه چیه😁

برای بالا کشیدن و از بین بردن چروک پلک.اونایی ک پلکای افتاده ای دارن انجام میدن ک ب حالت طبیعی برگرده.برای کوچیک کردن بینی و چروکای صورت هم استفاده میشه.

ببین بستگی به میزان حساس بودن پوست طرف داره اما تا ۳ روز ورم قرمزی تا نزدیک بینی اینا همش نرمال بعد ...

وای ممنون.بخدا خیلی ترسیدم.اخه دفعه قبل خیلی خفیف بود درد هم نداشت.و فقط پشت پلکم ورم کرد.اما اینبار خیلی درد داشت.به قول شما تا نزدیک بینیم ورم کرد.من همش میترسیدم عفونت چشم گرفته باشم.اخه یکم سرخه و خارشم داره.البته قطره استریلم استفاده میکنم.ولی خواستم مطمین شم

وای ممنون.بخدا خیلی ترسیدم.اخه دفعه قبل خیلی خفیف بود درد هم نداشت.و فقط پشت پلکم ورم کرد.اما اینبار ...

اگر پیش همون شخص قبلی انجام دادی که نگران نباش 

واسه خارشش کمپرسر سرد استفاده کن حتما ولی بعد ۳روز باید خارشش بره روز اولت اگه باشه نگران نباش 

اگر پیش همون شخص قبلی انجام دادی که نگران نباش  واسه خارشش کمپرسر سرد استفاده کن حتما ولی بعد ...

ن پیش همون نبود.این خیلی قویتر زد برام.نمیتونستم چشامم وا کنم.ولی قبلیه یکم حسش میکردم.

از دكترت بپرس!!!

واقعا رو چه حسابي از اينجا پرسيدي!؟😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤