2777
2789
عنوان

اولین روزی که تو خوابگاهم...

392 بازدید | 35 پست

سلام.کسی هست که تجربه ی زندگی تو خوابگاه دانشجویی رو داشته باشه؟ یا توی یه شهر دیگه دور از خانوادش زندگی کرده باشه؟ امشب اولین شبیه که تو خوابگاه میمونم.توی یه شهر خیلی دور از شهر خودمون.هزار کیلومتر فاصلشه... خیلییی دلم گرفته.شما وقتی دلتون برای خانوادتون تنگ میشد، دلتون میگرفت چیکار میکردین؟چیکار کنم؟ حالم اصلا خوب نیست.... از یه طرف بخاطر دوری از خانوادم و دوستام و خونمون و کلا شهر خودمون...از یه طرفم بخاطر دوری از دوست پسرم و اینکه نمیدونم حالا که من اومدم اینجا قراره چی بشه...دیگه نمیتونیم همو ببینیم😭😢 و اینکه بنظرتون ارزششو داشت بخاطر درس پاشم بیام اینجا؟ اخه تو شهر خودمونم دانشگاه دولتی خوب رشته ی نسبتا خوب قبول شده بودم. ولی حالا اومدم اینجا یه شهر دیگه دانشگاه ازاد. وای چقدر حالم بده...چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه پزشکی ارزش داره خوب کار کردی اومدی عادت میکنی موفق باشی میشه بگی رتبه چند میخاد پزشکی ازاد ...

من رتبم ۴۷۰۰ منطقه دو بود.تکمیل ظرفیت قبول شدم‌.ازاد دو مدل داره به مدلش اسمش خودگردانه و شهریش بیشتره.من اینو قبول شدم.ترمی حدودا ۱۸ تومن اینطورا فکر کنم بشه‌.این ترم فکر کنم ۱۴ تومن میشه.که ۶ تومنشو گرفتن. هر ترم ۶ تومن هم وام میدن بهمون