2777
2789

البته خمیر جادویی نمیخوام 

یه خمیر خوب میخوام که بعد پخت پوک باشه

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

تنها دستوری که من بلدم

خمیر را آب و نمک و روغن قاطی کرده یه عالمه ورز بدین رنگ انگشتی هم قاطیش کنین بدین کوچولوتون خمیر بازی کنه!

همه ی هنرم درمورد خمیر درست کردن همین بود🤗

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه لیوان اب ولرم دوقاشق مرباخوری مایه خمیرترش یه قاشق شکر سرم بذار واسش تا ده دقیقه عمل بیاد.بعد ۳قاشق روغن مایه ونمک بریز وآرد تقریبا ۳لیوان میخواد الک کن مخلوط کن تا خمیربه دستت نچسبه روشو باپلاستیک وحوله بپوشون تا ۱ساعت

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان اب ولرم دوقاشق مرباخوری مایه خمیرترش یه قاشق شکر سرم بذار واسش تا ده دقیقه عمل بیاد.بعد ۳قا ...

مرسی

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
مرسی

خواهش.خمیرش واسه پیتزا وپیراشگی عالیه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
یه لیوان اب ولرم دوقاشق مرباخوری مایه خمیرترش یه قاشق شکر سرم بذار واسش تا ده دقیقه عمل بیاد.بعد ۳قا ...

هنرت به کار من میاد، مثل خمیر بازی میشه؟ اندازه هاشم بگو لطفا 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
هنرت به کار من میاد، مثل خمیر بازی میشه؟ اندازه هاشم بگو لطفا 

اره دختر کوچولوم باهاشون بازی میکنه چیزی درست میکنه.

آب ولرم ۱لیوان

مایه خمیرترش ۲ق م

روغن مایه ۳ق غ

آرد ۳لیوان

نمک۱ق م

شکر۱ق م

اره دختر کوچولوم باهاشون بازی میکنه چیزی درست میکنه. آب ولرم ۱لیوان مایه خمیرترش ۲ق م روغن مایه ۳ ...

مرسی عزیزم اتفاقا امشب حوصله ی خودم و دخترم سر رفته بود حتما درست میکنم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
مرسی عزیزم اتفاقا امشب حوصله ی خودم و دخترم سر رفته بود حتما درست میکنم 

خواهش عزیزم.خوش باشین