2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحتم کرد

776 بازدید | 43 پست

امزوز شوهرم بهم گفت دماغم کجه.البته قبلاهم غیرمستقیم گفته بود اما امروز مستقیما بالحن شوخی گفت اما من ناراحت شدم.راستش قیافم خوبه درکل.دماغم هم خیلی قشنگ نیست اما مشخص هم نیست که انحراف داره...اگر خیلی دقت کنی میفهمی...راستش من خودمم نمیدونستم.بعد اینکه همسرم گفت عکس هامو که کامل دقت میکنم متوجه میشم تو بعضی عکسا مشخصه.خیلی ناراحت شدم.بهش گفتم همه از قیافه من تعریف میکنن اما تو ایرادهای منو میبینی...‌اونم نالاحت شد گفت خیلی لوسی من شوخی کردم...من که همش بهت میگم خوشگلی و این حرفاااااا...

دستشو بگیر ببر مطب های زیبایی قیمت و شرایط عمل و که ببینه دیگه نمیگه 

موافقم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چن وقته اضافه وزن پیدا کردم شوهرم بهم گفت اسمتو چی بزارم گوگولی؟یه دفه دیگم گفت مثه ورزشکارانی بدنسازی شدی ماشاالله.بهم برخورد خیلی ناراحت شدم بعد میگه چقد بی جنبه ای شوخی کردم😟

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘

بزن با ماهیتابه تو دماغش..فقط یه جوری بزن که انحراف اش از خودت بیشتر شه😁

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.