2777
2789
عنوان

کسی بوده با وجود اینکه بتاش خوب رفته بالا اما..😢

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره خداروشکر خدا بهم لطف کرد

خیلی برات خوشحالم الیکان عزیز...

انشاالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی....

مواظب خودت باش.

من با سوره حشر که گذاشته بودین باردار شدم

خیلی برات خوشحالم الیکان عزیز... انشاالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی.... مواظب خودت باش. ...

فدات بشم ممنونم عزیزم 🌷

مبارکه عزیزم انشالله فرزندتون سالم باشه 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
فدات بشم ممنونم عزیزم 🌷 مبارکه عزیزم انشالله فرزندتون سالم باشه 

مرسی الیکان عزیز...

من 5 روز که زایمان کردم

خدارو شکر دخترم سالمه...

انشاالله هرچی خوبه هم واسه شما اتفاق بیفته...

مرسی الیکان عزیز... من 5 روز که زایمان کردم خدارو شکر دخترم سالمه... انشاالله هرچی خوبه هم واس ...

مبارکه عزیزدلم خیلی خوشحال شدم.. انشالله منم زایمان خوبب داشته باشم.. 

طبیعی بود یا سزارین شدی

مبارکه عزیزدلم خیلی خوشحال شدم.. انشالله منم زایمان خوبب داشته باشم..  طبیعی بود یا سزارین شدی

مرسی عزیزم...

انشاالله که بارداری و زایمان راحتی داشته باشی دوست عزیز...

متاسفانه تمام درد طبیعی رو کشیدم بعد از تخت زایمان بردنم اتاق عمل... نتونستم طبیعی زایمان کنم که سزارین شدم...

سزارین خیلی بهتره... 

سلام عزیزم اره خداروشکر خدا بهم لطف کرد

سلام عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که بارداری خداروشکر یهو یادم افتاد گفتم ببینم باردارشدی ک دیدم بعععله خوشگل خانومه مامامان شده  جنسیتش چیه گلم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سلام عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که بارداری خداروشکر یهو یادم افتاد گفتم ببینم باردارشدی ک دیدم بعع ...

مرسی عزیز دلم که به فکرم بودی.. اره خدا بهم لطف کرد 😍😍پنج روز دیگه باید برم سونو انومالی تا بگه چیه 

مرسی عزیز دلم که به فکرم بودی.. اره خدا بهم لطف کرد 😍😍پنج روز دیگه باید برم سونو انومالی تا بگه چی ...

ای جووونم ایشالا ب سلامتی بیاد بغلت خیلی برات خوشحال شدم خداحفظتون کنه 

ازختم مجرب باهات اشناشدم همه نیت بچه دارشدنوکردین من بعدافهمیدم نیتم ی چیز دیگ بود ولی گفتم ادامه ندم نظم بهم میخوره هم پای شماخوندم خداروشکر منم ب نیتم رسیدم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ای جووونم ایشالا ب سلامتی بیاد بغلت خیلی برات خوشحال شدم خداحفظتون کنه  ازختم مجرب باهات اشناش ...

سلامت باشی عزیزم.. اهان اره یادمه خداروشکر به نیتت رسیدی 😍😍

مرسی عزیز دلم که به فکرم بودی.. اره خدا بهم لطف کرد 😍😍پنج روز دیگه باید برم سونو انومالی تا بگه چی ...

سلام گلم خوبی

خداروشکر ک خبر بارداریت رو دیدم

خییلی خوشحال شدم 

نمیدونم منو یادته یا ن ،تو ی ختم باهم بودیم 

منم ب خواسته م رسیدم خداروشکر

راستی جنسیتش چی بود بچه ت ؟

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
سلام گلم خوبی خداروشکر ک خبر بارداریت رو دیدم خییلی خوشحال شدم  نمیدونم منو یادته یا ن ،تو ی ...

سلام عزیزم ممنونمتو خوبی 

یچیزایی ازت یادمه ولی زیاد نه 😊

ممنونم گلم دختره هنوزم ب دنیا نیومده 😊

سلام الیکان جان چ خبر ،دخترت ب سلامتی دنیا اومد ،

سلام مهدیه عزیزم خوبی 

آخه چقد تو مهربونی ک به فکر منی 😊😍

آره عزیزدلم الان 5ماهشه خداروشکر.. 

تو نی نی داری؟ ببخشد یادم رفته