2777
2789
عنوان

بكارت...

2753 بازدید | 106 پست

سلام دوستان 

من دانشجو هستم و توي خوابگاه از هر دري حرف زده ميشه...

ديشب بحث ما درمورد پرده بكارت بود و اينكه يكي از دوستام ميگفت پرده بكارت ارتجاعي ميشه رابطه برقرار كني و بعد از چهار ماه دوباره پرده به حالت اول برگرده و هيچ كس متوجه نميشه كه رابطه داشتي 

من هرچي ميگم باز متوجه ميشن ميگفت نه 

الان ذهن من درگيره واقعا حرفش درسته؟

#بامنـ_بِمانـ_آنانـ_كهـ_نَبودشانـ_را_تابـ_آوردَمـ_تُـ♥️ــو_نَبوديـ🌼🥺

بی اساسه .. دوز پسرش اینارو تو مغزش کرده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نع بازم دکتر زنان متوجه میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اساسه .. دوز پسرش اینارو تو مغزش کرده    

دقیقا میخواستم بگم

گفته بیا ب... چارماه قبل ازدواجت دیگه ن...😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بهش بگو با لاک پشت سخن گو خام شده یا کفتری که با دونه روپایی میزنه😒😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

حالا میخواین چکار ک بدونید،،، درساتونو بخونید دو روز دیگه پایان ترمه😅

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️