2777
2789

خب چرا

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ذکر یاودود سوره طلاق برا محبت و دوستی بینتون بخون

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

ای که خدا نسل همچین مردایی رو با خاک یکسان کنه😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آخه چرااا

از هر چی مرده بدم میاد 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
خب چرا

مثل بچه میمونه تا یکم توجهم کم میشه بهونه میگیره تا محبت میکنم قیافه میگیره بهم میگه مثل سیریش آویزونی همش مسخرم میکنه میگه قیافه رو همش تحقیرم میکنه ولی به خودش خیلی میرسه اعتماد به نفسمو گرفته

دلم واسه طفل معصومم میسوزه انقدر بچه بچه کرد حالا که خدا داد اصلا انگار نه انگار خودشو خانواده اش مشکل اعصاب دارن تو رانندگی از بس بد میره جونم به لبم میاد همش میخواد با مردم دعوا کنه فحش میده بد دهنی میکنه هم تو دعوا به من هم تو رانندگی به مردم منم عصبی کردهبعد بهم میگه مشکل اعصابو روان داری

دلم واسه طفل معصومم میسوزه انقدر بچه بچه کرد حالا که خدا داد اصلا انگار نه انگار خودشو خانواده اش مش ...

مثل منی

منم باردارم و از این قضایا رنج میبرم

همش میگه دوسش ندارم و درکش نمیکنم

چند روزه حالش خیلی بده

خدا کمکمون کنه