2777
2789
مثل منی منم باردارم و از این قضایا رنج میبرم همش میگه دوسش ندارم و درکش نمیکنم چند روزه حالش خیلی ...

تو اوایل بارداریته خیلی مواظب باش آجی بچه ات مثل طفل معصوم من عذاب نکشه اونم چند ماه دائم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاری که گفتم انجام بده شوهرت بخاطر مسائل جنسی تحت فشاره 

نه والا تا حالا نه گفتم حتی تو این شرایطم اونم فقط از اول فکر خودش بود اصلا من واسش مهم نیستم فقط خودشو راحت میکنه میکشه کنار وقتی میخواد میاد سمتم وقتی کارش تموم میشه اخلاقش عوض میشه احساس پوچی میکنم با این کارش

تو اوایل بارداریته خیلی مواظب باش آجی بچه ات مثل طفل معصوم من عذاب نکشه اونم چند ماه دائم

جیگرم براش کبابه انقدر که حرص خوردم و اشک ریخنم

تو هم مواظب نی نیت باش من به خاطر اون سعی میکنم آروم باشم

مثل بچه میمونه تا یکم توجهم کم میشه بهونه میگیره تا محبت میکنم قیافه میگیره بهم میگه مثل سیریش آویزو ...

طبیعیه عزیزم حساس شدی اینم ی جورویاربارداریه دست خود آدم هم نیس

باخداباش و پادشاهی کن
شما انجام ندیا فعلا بارداری بعد بچت به دنیا اومد کتکش بزن بخدا خالی میشی خیلی خوبه

وااا چ چیزهایی میشنوه آدم جواب خداروچی میدین من شوهرم منو بکشههم عمرابهش دست بزنم زبونم درااازه هرحرفی میگم ولی کتک واااقعا زشته مردی ک نون آوروزحمتکش خونته رو بزنی متاسفم 

باخداباش و پادشاهی کن
وااا چ چیزهایی میشنوه آدم جواب خداروچی میدین من شوهرم منو بکشههم عمرابهش دست بزنم زبونم درااازه هرحر ...

انشاالله همیشه زندگیت خوب و خوش باشه که نیازی نداشته باشی به این کارا 

نون اور خونه ما منم جواب خدا رو هم از حفظم راحت میدم نگران نباش

فقط ندانسته قضاوت نکن

به خاطر بچت امید داشته باش فکر میکنم یه جاهایی مسئولیت ما خیلی بیشتره هم باید مامتن باشیم هم بابا

واقعا ولی اگر جامعه ما اینجوری به مردا پر و بال نمیداد الان ما تو این وضعیت نبودیم خدا لعنت کنه باعث و بانیشو