2777
2789
بازم مرد خوبیه نزدت من یه اشاره کنم ده تا جوابمو میده

انشاالله زندگیتون خوب و خوش بشه مواظب نی نی ات باش بذار به دنیا که اومد حالت بهتر شد بعد به کارای شوهرت فکر کن و تصمیم بگیر 

بچه منم نه ماهشه دیگه امروز تمام اذیت و آزاری که بهم کرده بود رو بعد هشت سال جوابشو دادم از وقتی رفته خیلی حالم بهتر شده

انشاالله همیشه زندگیت خوب و خوش باشه که نیازی نداشته باشی به این کارا  نون اور خونه ما منم جوا ...

واقعا هیچ کس جای هیچ کس نیست نون آوره که باشه چون یه لقمه نون که خودتم میتونی در بیاری رو در میاره قرار نیست هر کاری دلش خواست با زن بیچاره بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله همیشه زندگیت خوب و خوش باشه که نیازی نداشته باشی به این کارا  نون اور خونه ما منم جوا ...

بابت انتقادتندم معذورم نون آورخونه ک زن باش میش همین قطعاک بی عرضگی ازطرف شوهر شماست وگرنه مرداگ مردباش زن علط کنه دست روش بلند کنه بلانسبت شما کلی گفتم همسرمن ی مرد تمام وکامله فقط خیلی بهونه گیرو بداخلاقه فقط کافیه ی نمه صداشوروم بلندکنه دیگ حساب کارمیاددستم 

باخداباش و پادشاهی کن
انشاالله زندگیتون خوب و خوش بشه مواظب نی نی ات باش بذار به دنیا که اومد حالت بهتر شد بعد به کارای شو ...

خدا حال دلتو خوب کنه خواهرم غصه نخور همه ی مردا همینن خدا بچتو واست نگه داره امیدوارم از بچه ات خیر ببینی

بابت انتقادتندم معذورم نون آورخونه ک زن باش میش همین قطعاک بی عرضگی ازطرف شوهر شماست وگرنه مرداگ مرد ...

چون شوهرت تمام و کماله نمیتونی بفهمی زندگی بقیه چیه انشاالله غرق خوشبختی باشی اما شعور و شخصیت هیچ ربطی به نان آور بودنو مادیات نداره 

چون شوهرت تمام و کماله نمیتونی بفهمی زندگی بقیه چیه انشاالله غرق خوشبختی باشی اما شعور و شخصیت هیچ ر ...

والا چی بگم عزیزم انشاالله مشکلت حل شه ازته دل برات دعامیکنم ولی اینم بگم محبت جوابگوست ولی از زیادیش مرض حاصل میش گاهی باید جاخالی کرد برای دیده شدن محبت درنده ترین شیرهارو رام کرده

باخداباش و پادشاهی کن