سلام یک هفته ای هست که تمام دندونهام لثه هام فکم کامل درد شدید و تیر کشنده ای داره گاهی ول میکنه گاهی دوباره میگیره.توی بارداری چن تا دندونم خراب شد.حالا رفتم دندونپزشک میگه بخاطر یکی از دندونهای خرابت کل فک و دندونهات و لثه ات درد داره.باید پانسمان کنی. کسی تو بارداری پانسمان کرده ؟ هفته سی و یکم
خب پانسمان کن چیز بدی ک نیس فقط ی ماده سفید میزاره داخلش ک اب مواد غذایی نره بین دندونت
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اگ پانسمان تنها باشه بیحسی نداره. حتما میخواد عصب کشی کنه نصفه. بعد زایمانت بری ادامه کار
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
نمیدونم عصر جایی دیگه میرم شاید بدون بی حسی انجام داد
عزیزم بدون بی حسی ک نمیشه. اگ سه ماه دوم هستی مشکلی نداره عصب کشی انجام بدی