2777
2789
عنوان

دندون درد بارداری 😢

119 بازدید | 14 پست

سلام یک هفته ای هست که تمام دندونهام لثه هام فکم کامل درد شدید و تیر کشنده ای داره گاهی ول میکنه گاهی دوباره میگیره.توی بارداری چن تا دندونم خراب شد.حالا رفتم دندونپزشک میگه بخاطر یکی از دندونهای خرابت کل فک و دندونهات و لثه ات درد داره.باید پانسمان کنی. کسی تو بارداری پانسمان کرده ؟ هفته سی و یکم 

راستی وقتی قرص کلسیم میخورم دردش خیلیییی آرومتر میشه

خب پانسمان کن چیز بدی ک نیس فقط ی ماده سفید میزاره داخلش ک اب مواد غذایی نره بین دندونت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ماهه دوم یه دندون عصب کشی و پر کردم ؛ سه ماه سوم عصب کشی و پانسمان کردم چون عفونت داشت خطرناک بود و خیلی درد میکرد😭😭😭

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
اخه گفت بی حسی میزنم قبلش

اگ پانسمان تنها باشه بیحسی نداره. حتما میخواد عصب کشی کنه نصفه. بعد زایمانت بری ادامه کار

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
نه ولی داخلش سوراخ شده کمی

نميدونم خودت ببين دردشو چطوره 

اگه ميتوني چند روز تحمل كن

زود به زود مسواك بزن چيزي توش نمونه كه در بياد 

كلسيمم زياد بخور اگه دردش خوب نشد برو پانسمان كن

فقط عكس نندازه تازه اونم محافظ ميذارن رو شكم

بقيه كاراش ايرادي ندارن 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
نمیدونم عصر جایی دیگه میرم شاید بدون بی حسی انجام داد 

عزیزم بدون بی حسی ک نمیشه. اگ سه ماه دوم هستی مشکلی نداره عصب کشی انجام بدی

مشکلی پیش نیومد ؟

هفته دیگه سزارین میشم ؛  عفونت دندون خودش باعث زایمان زودرس میشه.اگه دکتر نامه بده دندون پزشک درست میکنه 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰