سلام دوستان عزیز من میخوام موهامو رنگ کنم برای اولین بار!
شاید تعجب کنید ولی تاحالا رنگ نزدم چون رنگ موهام خیلی خوشرنگه و طلاییه ولی الان وسوسه شدم میخوام نقره ای شه یکم اطلاعات میخوام چجوریه و شماره رنگو از این داستانا میشه کمک کنید؟؟
نقره ایی پایه بالا دکلره میخواد که...برو رو همین موهات لایت در بیارن قشنگ میشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نكن اينكارو چون بايد دكلره كني موهاتو بسوزوني نقره اي تقريبا مري بي رنگ ميخاد برو رو موهات بگو ي لايت انجام بده چون رنگ موهات روشنه دكلره نميخاد و اسيب نميبينه
When you recieve at my LEVEL evaluat me before that you only take a sit and encourage me 👽
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.