2777
2789
عنوان

مو رنگ کرده هاش بیان

93 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیز من میخوام موهامو رنگ کنم برای اولین بار!

شاید تعجب کنید ولی تاحالا رنگ نزدم چون رنگ موهام خیلی خوشرنگه و طلاییه ولی الان وسوسه شدم میخوام نقره ای شه یکم اطلاعات میخوام چجوریه و شماره رنگو از این داستانا میشه کمک کنید؟؟

منم بعدازظهرمیخوام برم ارایشگاه موهام خیلی وقت پیش دکلره شده حالا یه رنگ روشن میخوام که به پوست گندمی بیلدنمیدونم چی بزارم

بایددختر داشته باشی تاباخود تصورکنی،،،پیچ وتاب شانه رادر موهای طلایی اش😍😍😍

نقره ایی پایه بالا دکلره میخواد که...برو رو همین موهات لایت در بیارن قشنگ میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعدازظهرمیخوام برم ارایشگاه موهام خیلی وقت پیش دکلره شده حالا یه رنگ روشن میخوام که به پوست گندم ...

از همون آرایشگرت نظر بخواه راهنماییت کنه و مدل رنگهارو نشونت بده مبارک باشه عزیزم

نكن اينكارو چون بايد دكلره كني موهاتو بسوزوني نقره اي تقريبا مري بي رنگ ميخاد برو رو موهات بگو ي لايت انجام بده چون رنگ موهات روشنه دكلره نميخاد و اسيب نميبينه

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم

بازم خودت میدونی ولی حیفه واقعا

خودتم که میگی موهات خوشرنگه 

الان افتادم به روغن کاری موهام تازه دارن جون میگیرن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
یعنی دکلره نزارم؟؟

بزار ولی بدون اون نمیشه...پایه بالا میخواد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یعنی بدون دکلره نمیشه نقره ای کرد؟؟

ن عزيزم اونچيزي ك ميخاي درنمياد 

لات قشنگتره ك نقره اي سنتم زياد نشون ميده 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽