2777
2789
عنوان

خانومااخرشب بعداز حموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 136 پست
شوهرم خودش خونه داره  خونه مامانش اینا نمیریم،میریم خونه خودش ولی ب خونواده من میگیم خونه مام ...

خب میگم ب مامانت اینا بگو میخا بریم بیرون دگ چرا بهشون میگی میرم خونه مادر شوهرم😂بگو میریم بیرون بعد برین خونه خودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتتون که ظهرا پیش همید .ما یه مزاحم بینمون داریم .هفته پیش جمعه صبح تو اتاق بودیم درهم قفل ...

بادرزگیری چیزی بپوشونین زیر درو یا بالش بذارین نتونه ببینه

خب شوهر منم غر میزنه من میگم موهای من بلنده دیر خشک میشه تو چی موهات کوتاهه زود خشک میشه به هیجاتم ن ...

واقعاهم موهاشون کوتاه یادشونم نمیاد میگیرن میخوابن زرتی😒

خب میگم ب مامانت اینا بگو میخا بریم بیرون دگ چرا بهشون میگی میرم خونه مادر شوهرم😂بگو میریم بیرون بع ...

خب آخه شوهرم ظهرا میتونه بیاد برا....،سر کاره دیگه 

اون موقع ظهر بگم داریم می ریم گردش میفهمن کاسه ای زیر نیم کاسه هست 🙈🙈🙈

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
برا چی شیطون😂مگ عقد نیستی

آره ده ماهه حدودا عقدیم

خونواده من از اون ور بوم افتادن،اجازه هیچی رو نمیدن تو عقد

هیچیاااا،فقط در حدی ک شوهرم بیاد شام یا ناهار بخوره بره 

آره ده ماهه حدودا عقدیم خونواده من از اون ور بوم افتادن،اجازه هیچی رو نمیدن تو عقد هیچیاااا،فقط در ...

بسلامتی عزیزم.. اره تو گفتی مام باور کردیم خخ خونه خودشم میرین حتمن میرین نماز میخونین😂

بسلامتی عزیزم.. اره تو گفتی مام باور کردیم خخ خونه خودشم میرین حتمن میرین نماز میخونین😂

خب میگم ک قاچاقی میریم دیگه😂😂😂 خونواده من نمیدونن وگرنه خونواده اون اوکی ان

مخصوصا ک تک عروس هستم مامانش خ دوس داره بمونم خونشون

سلامت باشی جانم 😍😘❤