شوهرم سنگینه ااهل کاره معتاد نیست زن بازو اینکاره نیست خوبه قیافش اهل بدنسازی اما پیش من کم حرف صدام رومخشه احساس میکنم هم دوسم داره هم از مدلم بدش میاد خسته شدم تو خونه هم گشاد شده کمک نمیکنه؟چی کار کنم جدا شم دختر 2ساله دارم
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
نه بابا مگ چی شده تقی ب توقی خرده جدا شی،الان صدتا الاف میگن جدا شو اما نه اصلا،از دست نده شوهرتو همین ک زن باز نیست باید روزی ده مرتبه نماز شکر بخونی،،احتمال تو کسل کننده شدی،بیا ی قولی بهم بده،اول بگو قول میدم بعد تا بهت بگم چیکار کنی عزیزم
نه بابا مگ چی شده تقی ب توقی خرده جدا شی،الان صدتا الاف میگن جدا شو اما نه اصلا،از دست نده شوهرتو هم ...
احساس میکنم ذاتش درسته نمیره سراغ کار بد اما منم ذاتم درسته که از تنهایی پناه نمیبرم ب کسی انا اون انگار زن باناز واروم میخواد من مرد شوخ وهیجانی این ک نمیشه
افرین😃دو هفته بیا به شدت به خودت برس..در هفته چندبار غذای مورد علاقه شوهرتو درست کن و بهش بگو ک بخاطر تو پختم،،،تو خونه سعی کن آرایش کنی و لباسای کمی باز و خوشگل بپوشی چون دخترای رنگارنگ تو خیابون زیاد شدع اگ تو خونه ب خودت نرسی مطمئن باش بره بیرون خوشگلو ترو تمیز ببینه سرد میشع با تو،،یکم عشوه بیاا و خودتو لوس کن،بوسش کن یهو،،،میدونم سخته اما بیا بخاطر دخترت این کاروبکن،،،فردا شب خودتو خوشگل کن ببرش تو اتاق خودت پیش قدم شو واسه رابطه یا اگ فردا نشد ی شب دیگه،،دو سه روزی یبار ماساژش بده،،خلاصه یکمم چاشنی شیطنت بهش اضافه کن،،تروقران جان دخترت دوهفته این کارایی ک گفتمو انجام بده حتی!!حتی اگهههه بی محلی دیدی چند روز اول و جواب نداد مطمئن باش یکم بگذره جواب میده خدایی قول بده این کارارو بکن و اگ هی شکست خوردی و ناراحت شدی ب رو خودت نیار این دو هفترو به هر قیمتی شده تحمل کن بعد ببین چیا ک نمیشه
احساس میکنم ذاتش درسته نمیره سراغ کار بد اما منم ذاتم درسته که از تنهایی پناه نمیبرم ب کسی انا اون ا ...
من دلم میخواد همه شاد باشن و موقق مخصوصا تو زندگی زناشویی🤗کاش توانایی اینو داشتم دنیارو ب جای بهتری برا همه تندیل کنم،اما متاسفانه نمیتونم حتی زندگی خودمم به خوبی شاد نگه دارم،اما تو قول بده دو هفته این کارارو بکن،منم ازدواج کردم این کارارو میکنم،منم الان میونم با نانزدم خوب نی و متاسفانه هیچ کدوم از این کارارو فعلا نمیتونم انجام بدم
من دلم میخواد همه شاد باشن و موقق مخصوصا تو زندگی زناشویی🤗کاش توانایی اینو داشتم دنیارو ب جای بهتری ...
الان ک نامزدی از سر احساس تصمیم نگیر بزرگتر ک بشی ضربه بیشتری ممکنه بخوری چون تو نامزدی میونت خوب نیست و بعضی جیزا دست تونیست ک بگی بعدا درست میکنم خوب فکراتو کن عقلانی تصمیم بگیر والبته با ی مشاور ازدواج خوب ک اون تشهیص بده ادامه بدی یانه اما با احساس و بی فکر جلو نرو ک نمیتونی برگردی و حسرت این فرصتاتو میخوری