2777
2789
عنوان

چی کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست
بگو گلی

هیچکس هیچکس مثل تو نمیتونه تشهیص بده نامزدت چطور پسری و بعد از تو مشاوره خوب پس نه خودتو گول بزن نه گول حرف این و اونو بخور درست میشه منطقی نیسنlت فک کن با خودت تو نامزدی حرکتاش رفتاراش چطوره ذاتش چطوره الان اینه بعدا چطور همسری میشه چطور پدری واس بچمه

هیچکس هیچکس مثل تو نمیتونه تشهیص بده نامزدت چطور پسری و بعد از تو مشاوره خوب پس نه خودتو گول بزن نه ...

میدونم،دو دلم،نمیتونم تشخیص بدم خوبو بدشو،بیشتر به خوب میزنه تا بد،فقط میترسم خیانت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم،دو دلم،نمیتونم تشخیص بدم خوبو بدشو،بیشتر به خوب میزنه تا بد،فقط میترسم خیانت کنه

من 8سال ازدواج کردم 2سال اول نامزدیو ازدواج  خیلی شک کردم گشتم چیزی پیدا نکردم دیگه فهمیدم خودم شکاک بودم این بیچاره اهلش نیست زمونش ادمو شکاک میکنه الن دیگه هیالم 95درصد راخگححته ازش 

از خیانت نترس منطقی نگاهش کن به فرضم اگه خیانت کرد دیگه چ فرقی میکنه دیگه تمومه حالا چ تو شک کنی چ نکنی چ بترسی چ نترسی عزیزم نا راحت نشی من تجربیاتمو میگم 16سالگی نامزد کردم اللان 23سالمه 

اما اگه خیانت کار باشه درست نمیشه باز باید با روانشناس صحبت کنی اما بازم میگم عقلتو جلوتر از احساست به کار بنداز

از خیانت نترس منطقی نگاهش کن به فرضم اگه خیانت کرد دیگه چ فرقی میکنه دیگه تمومه حالا چ تو شک کنی چ نکنی چ بترسی چ نترسی عزیزم نا راحت نشی من تجربیاتمو میگم 16سالگی نامزد کردم اللان 23سالمه