2777
2789
عنوان

شما اسم گل پسرتون رو چی میذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 125 پست

ان شاءالله علی یا امیرعلی

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد سریال ماشالله افتادم😄ممنون گلم

یه همسایه داشتیم ۱۲ تا پسر داشت 

اسم اخریو گذاشت ماشاالله ک وقتی دارن از اول میشمرنو میگن اسم پسرارو ب اخری ک رسید یه ماشالله بگن 

ب طرفم میگفتن عزیز جینی ، چون یه جین بچه داشت 😂😂😂

با افتخار ؛ یک عدد ترکمن هستم .😊
پسر من ۴ سالشه عشق منو باباشه اسمش دیاکو هستش موقعی که این اسمو گذاشتم فقط ۱۰۰ نفر توی کل کشور این ا ...

اسم پسر من خیلی کمه نمیدونم چن تا ولی کمه اسم ی خواننده بود ک خوشم اومد گزاشتیم رو پسرم😍😍😍

نه بابا راحت باش بچه من‌نیست که😂😂😂 انقدر مامانش راحت صداش کرد دیگه واسه مام عادی شده. مولانا ای ...

خخخخخخخخخخ ، چقدر خوبه بتونیم یه اسمی برای بچه هامون انتخاب کنیم که بزرگ شدن از اسمشون ناراضی نباشن

ابوترابی با اشاره به برخی اسامی عجیب و غریب که از سوی والدین انتخاب شده است، گفت: در بین اسامی منتخب پسران، نام‌هایی مانند «آرشیو، آسیب، اجباری، اخی، اردوخان، اشتر، اهریمن، باباقلی، بیابانی، ملخ، فضا، فراری، شفتالو، شربت، قطار، قطاری، قسمت، قربانی، ‌کابوس، گشنه، گرگ آقا، بره، بشم، بهداشت، بوشفر، چاه،‌ چراغ،‌ چیتر، زنگی، ‌سرباز، شوجر، علاقه، غم، غارت، فرار، فراموش، گوپال، گمان،‌ لذت، لشکر، للو، ورندل و یتیم» دیده می‌شود.

وی افزود: همچنین برای دختران اسامی نامتعارفی مانند «آشفته،‌ آفت، اجبار، افسرده، باجی، بیزار، پنبه، تعارف، حلوا، خرما، خیار، شربتی، شقیقه، کفتر، نیمکت، قیمتی، همیشه، نوشابه، ییلاق، لوله، لیاقت، لبو، لباء، مشکی، مشکی‌جان، مغلوبه، مفتول، حاضر، حالتاج، حسرت، حضرت، حبصه، خارا،‌ خابس، پارچه، پاکت، پنیر، پوپول، پولی، انقلاب، اوجق، آمریکا، آلمان،‌ انگلیس، انه، آقابگم، ادامه و اذان» ثبت شده است.

ایده بگیرین🙄🙄🙄🙄😑😑😑😑

اگه پسر باشه علیرضا 

فارسی باشه گفته

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️