2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام بخور، اما سر شب بخور،،، بجاش ناهار نخور، ورزشم اگه بتونی روزی ۴۵ دقیقه انجام بدی، خیلی عالیه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزیزم با شام نخوردن عضله از دست میدی ن چربی

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

اشتباه محض هست تو همه نوع طبی گفته شده اصلا شب تا صبح نباید معده خالی بمونه 

من با ناهار نخوردن ۷کیلو کم کردم تازه بدون ورزش البته به جای وعده ناهار ۱لیوان شیر کم چرب یا یه نوع میوه میخوردم 

اینجوری ۵کیلو کم میشه تو یه ماه؟؟؟؟

تو یک ماه فکر نمیکنم،،، اما اصولیشو بخوای اینه،،، و دیگه اینکه بعضیا متابولیسمشون بالاست( سوخت و ساز بدنشون) و سریع لاغر میشن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم صبحانه و شام چقدر میخوردی؟؟؟میشه توضیح بدی

صبحانه هم عادی نون سنگگ با پنیر و گردو در حد ۲کف دست بعد و برای شام برنج با انواع خورشت کامل میخوردم ولی ساعت ۶ که تا وقت خواب هضم شده باشه فقط میوه خوب میخوردم  که دچار ریزش مو مشکل ویتامینی پیش نیاد