2777
2789

دانشگاه پیام نورم 

میشه لینکشو واسم بزارید 

واستون سوره توحید میخونم 

ممنون

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم بشه با گوشی. باید حتما بری خود دانشگاه.چند روز پیش یکی از مسئولین  پیام نوربه ترم بال ...

عه به من گفتن میشه 

لینکشو فقط میخوام

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

اره عزیزم میشه 

توگوگل بزن سایت جامع گلستان میاره

بعد ورود ب سیستم کد و دانشجویی و رمزتو بزن 

بعد گزینه ثبت نام ،  عملیات ثبت نام ، ثبت نام اصلی میره تو صحفه انتخاب واحد من خودم انجام دادم

موفق باشی

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤
اره عزیزم میشه  توگوگل بزن سایت جامع گلستان میاره بعد ورود ب سیستم کد و دانشجویی و رمزتو بزن& ...

عزیزم این راهو انتخاب کردم اما گوشیم حافظش پره نتونستم 

میشه یه لطفی کنی لینکشو واسم بزاری عزیزم 

https://osreg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/main.htm

ممتون گلم 

صفحرو باز میکنم مینویسه بهنگام سازی 

دیگه بعدش نمیتونم وارد بشم