2777
2789
عنوان

دوباره شپش

5242 بازدید | 55 پست

سلام . باز سر بچم و خودم شپش گرفته . خدا نمیدونم این از کجا میاد تقریبا دو ماه پیشم گرفتیم . خسته شدم . کسی گرفته ؟ میگم من هر دفعه باید تمام اسباب بازیاشو و لباساها و پتو ملافه رو بجوشونم ؟ همه وسایلامون خراب شده😵 با لباس شویی با درجه ۶۰ و بعدش اتو کشی با درجه ۱۳۰ کنم کافی نیس؟ اخه مگه نه شپش ۲۴ ساعت بیشتر زنده نیس ؟ رشک از سر بیوفته  میمیره؟ وای بخدا روانی شدم . میگم تمام لباسامون از تو کمد بریزم بیرون بشورم؟ 

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کچل کنین 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
واااي برين دكتر ديگه

دکتر رفتم پرومترین داد . گفت نیاز به شتشو اینجوری نیس فقط توی لباس شوی لباس ۲۴ ساعت گذششتو بشور ولی بقیه یه چی دیگه میگن

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

احتمالا تخمهای خیلی ریزی رو سرتون بود که بعد یماه ،بارور شدن دوباره

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا