2777
2789

منم کلی سوال دارم‌خواهش میکنم لایکم کنید منم بپرسم اگر هستید.‌ممنون اسی جون😘😘

من دوتا پیش دبستانی دارم.‌پسرم کج و کوله مینویسه و حوصله نداره.‌چه کنممم😳

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلی سوال دارم‌خواهش میکنم لایکم کنید منم بپرسم اگر هستید.‌ممنون اسی جون😘😘 من دوتا پیش دبستانی ...

ولی خواهرش عااالی مینویسه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم کلی سوال دارم‌خواهش میکنم لایکم کنید منم بپرسم اگر هستید.‌ممنون اسی جون😘😘 من دوتا پیش دبستانی ...

چقد بد ک تو پیش دبستانی نوشتن و خوندن یاد میدن

اچنوفت بچه تو اول اپتدایی احساس مبکنه کلاس براش کسل کنندس

معلمای پیش دبستانی که میان و خوندن و نوشتن یاد بچه ها میدن خیلی ب معلم اول دبستان ظلم میکنن😤😳

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...
چقد بد ک تو پیش دبستانی نوشتن و خوندن یاد میدن اچنوفت بچه تو اول اپتدایی احساس مبکنه کلاس براش کسل ...

نه اتفاقا خوبه ،اسم های حروف که نمیگن فقط طرز نوشتن  و تمرین میکنن که خیلی خوبه واسه سال بعدشون 

😘
نه اتفاقا خوبه ،اسم های حروف که نمیگن فقط طرز نوشتن  و تمرین میکنن که خیلی خوبه واسه سال بعدشون ...

اخه من چند, تا جا دیدم بچه پیش دبستانی, تا 100میشماره در حالی ک استانداردش ابنکه مربی, پیش, دبستانی فوق فوقش تا15یاد, بچه بده ولی بعضی ازمربیا برای, ابنکه اسم موسسه یا خودشون مشهور, بشه میاد اعداد بیشتری یاد میدن درحالی ک بچه وقتی کامل بلد باشه کلاس اول براش کسل کنندس

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...
مگه توپیش دبستانی نوشتن واینا یادبچه میدن؟؟مگه کلاس اول حروف الفبا ونوشتن روبادنمیدن؟

تقریبا کامل یاد میدن‌گلم.‌اول بسم ا.... و بدون هیچ امادگی😔😔😔

اسی جون کیه؟

مخفف استارتر😘😂

نه اتفاقا خوبه ،اسم های حروف که نمیگن فقط طرز نوشتن  و تمرین میکنن که خیلی خوبه واسه سال بعدشون ...

اسم حروفم یاد میدن پیش بچه هام. و اینکه پیششون درجه ۳و افتضاحه. سطحش بالا نیست.