2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه سیب درست کردم . سیب هارو تیکه میکنه هسته هاشو در میاری میزاری تو بتری بزرگ یکم سرکه از قبلا اگه داری میزاری سرش یکمم اب جوش خنک شده تا ۴۰روز باید بمونه قبلش حرامه

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
اگر از ۴۰روز زیادتر بشه؟؟

نه مشکلی نیس میگن کم تر از ۴۰ روز حرامه

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
چقدعالی شده نوش جونتون ی سوال میشه توضیح بدین چیکارکردین؟

من خیلی تحقیق کردم واسه سرکه اصلا اینکه میگن نمک بریز حلال بشه و..‌‌...الکی هست!!فقط باید کاری کنی که هوا وارد ظرف بشه و قند میوه تبدیل به الکل نشه!همه سیب ها رو بشور قاچ کن چوب هاش فقط بگیر با هسته و همه چی بریز تو ظرف !درب ظرف نصفه باز بزار حتما میتونی توری چیزی بزاری !!بعد از ۷۰ روز صافش کن و تو شیشه بریز حتما!!دمای محیط مهمه چون بعد از چند روز سرکه باید پشه بزنن و در اصل پشه ها فرایند سرکه سازی انجام میدن پس دما نباید سرد باشه تا بتونن رشد کنن!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
اخه تونت نوشته ک یکسال بایدبمونه ک

نه بابا یکسال که زیاده