2777
2789
عنوان

خواهرشوهر ها بدانند ..

331 بازدید | 36 پست

خواهر شوهر عزیز..

هر ساعتی از روز و بیخبر نرید خونه داداشتون (خونه زن داداشتونم هستا )

تو ی مسائل شخصی داداشتون دخالت نکنید(زندگی زن داداشتونم هستا)

توی اتاق و خونه داداشتون سرک نکشید حریم شخصی داداشتونه(زن داداشتون واسه خودش حریم شخصی داره ) 

این متن واسه کسایی که میگن خونه داداشمه یا خونه پسرمه اینجور آدما به این درجه از درک نرسیدن که داداششون یا پسرشون واسه خودش زندگی مستقل داره لطفا مراعات کنید 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

خانوم اجازززه؟؟؟ ب خواهر خانوما و مادر خانومام بگو ديگه 😣😣

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب خواهرشوهرم داشت درموردزنداییش حرف میزد مادزشوهرمویادمیداد میگفت بروبگو اونجا خونه داداشمه نه تو ...

واقعا که چقد سطح پایینه فکرشون 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

اینا رو واسه خواهر خودتم میگی؟؟؟

مثلا میگی خواهر زنا مطلع باشید

هر وقت دلتون خواست خونه خواهرتون نرید خونه شوهرشم هستا

هر وقت دلتون خواست نرید توی اتاق خواب اتاق شوهرشم هستا....  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

همینطور که عروس هستیم خواهر شوهر هم هستیم.

ما که همه خواهر شوهر درجه یکی هستیم نمیدونم اون عروسها که هی خواهر شوهر خواهر شوهر میکنن از مریخ اومدن🤔🤔

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

منم خواهر شوهرم ۳ ساله رنگ خونه داداشمو ندیدم بس که زنش بی اخلاقه دوست ندارم برم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
خواهر خانوما و مادرخانوما فک نکنم اینجوری باشن ولی بازم به اوناهم تذکر میدیم 

خخخخ

اصلا توی نی نی سایت کلا خانواده زنها فرشته هستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻