2777
2789
عنوان

خواهرشوهر ها بدانند ..

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 36 پست

ولله ما دم در وایمیستیم در میزنیم تا خودش درو باز کنه هر چقدرم طول بکشه نه دوباره در میزنیم نه میریم تو تازه طبقه بالا مامانم اینا هم هستن

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
خخخخ اصلا توی نی نی سایت کلا خانواده زنها فرشته هستن      

نه عزیزم میگم خیلی کم پیش میاد بگن خونه خواهرمه یا خونه دخترمه از این لحاظ میگم 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم اجازززه؟؟؟ ب خواهر خانوما و مادر خانومام بگو ديگه 😣😣

یادت رفته

اینجا نی نی سایته! 

مادر خانوما و خواهر خانوما همممممه فرشته هستن  

عاقل و فهیم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

خداییش من خیلی دختر خوبیم ماهی یه بار یه سر میزنیم مثل غریبه ها یه چایی میوه ای میخوریم میاییم ولی باور کنین زن داداش من همه جای خونمو میگرده حتی رفته بود اتاق خوابمو دیده بود اومد بهم گفت اون اسپری هارو از کجا خریدی منم بگیرم🙈

ولله ما دم در وایمیستیم در میزنیم تا خودش درو باز کنه هر چقدرم طول بکشه نه دوباره در میزنیم نه میریم ...

بنظرم ادم هرجا بخواد بره با دعوت بایدباشه نظر شخصی منه 

یادت رفته اینجا نی نی سایته!  مادر خانوما و خواهر خانوما همممممه فرشته هستن     عا ...

اره اره ببخشید

البته من خواهر شوهر نشدما. 

منو نخورن😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

[QUOTE=107694905]نه عزیزم میگم خیلی کم پیش میاد بگن خونه خواهرمه یا خونه دخترمه از این لحاظ میگم [/

ولی خواهر خانوما و مادر خانوما خیلی توی پس زمینه ذهنشون اینو بیشتر دارن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اره اره ببخشید البته من خواهر شوهر نشدما.  منو نخورن😂

منم نشدم و نمیشم  

خداییش من خیلی دختر خوبیم ماهی یه بار یه سر میزنیم مثل غریبه ها یه چایی میوه ای میخوریم میاییم ولی ب ...

خخخ الهی شما خوبی پس اینم واسه اونایی که نوشتم که واقعا فضولن همه اینجوری نیستند

[QUOTE=107694905]نه عزیزم میگم خیلی کم پیش میاد بگن خونه خواهرمه یا خونه دخترمه از این لحاظ میگم&nbs ...

عزیزم اینو واسه کسایی که اینجورن نوشتم و مشکلیه که خودم دارم شاید همه مثل من نباشن 

دقیقا همه ما خونواده خیلی با اصل ونسبی داریم وخونواده شوهرامون ازدم بی فرهنگن😂😂

خخخخ

همه هم از شوهرا سرتر هستن  

وای خدا   

این ذات اصیل ماهای

چیزی واسه خودمون میپسندیم واسه دیگران نمی پسندیم

خخخ همه خواهرشوهرا منو میخورن الان اینو واسه اونایی که اینجورین نوشتم عزیزان قصد توهین به کسی نداشتم 

بنظرم ادم هرجا بخواد بره با دعوت بایدباشه نظر شخصی منه 

مامانم اینا تو یه ساختمونن برا زن داداشمم همیشه غذا میبریم در خونشون نمیشه زنگ بزنی بیا غذا ببر چون اگه دوست داشت میومد پیشمون با ما غذا میخورد😒

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
مامانم اینا تو یه ساختمونن برا زن داداشمم همیشه غذا میبریم در خونشون نمیشه زنگ بزنی بیا غذا ببر چون ...

بنظرم غذا نبرید مگه خودش نمیتونه آشپزی کنه