2777
2789
عنوان

بچه با پوشک براتون راحت تره یا بی پوشک؟/پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 30 پست
بچه ي من ١٨ماهشه ديگه پوشكش نميكنم دو س ديقه يبار ميبرمش دسشويي نبرمش جيش ميكنه روفرش 😐😐

خب خیلی زود داری اینکارو میکنی اذیتش نکن بذار راحت باشه

بعدا شب ادراری میگیره

..💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پروسه پر درد سر که البته حوصله زیادی میخواد.ولی مهم ترین چیز اینه که سن بچت چقدره حتما باید به سن ...

واقعا از حوصله من یکی ک خارجه بدتر ازهمه اینکه بچم هنوز شیرهم میخوره 

..💔

خب خیلی زود داری اینکارو میکنی اذیتش نکن بذار راحت باشه بعدا شب ادراری میگیره

آخه گرونشد نميتونم روزي چهار پنج تا پوشك براش استفاده كنم😔😔😔😔

کاربری mylovesam20سابقم خودمم نمیدونم چرا تعلیق شدم ،😁
آخه گرونشد نميتونم روزي چهار پنج تا پوشك براش استفاده كنم😔😔😔😔

اگ پسره لازم نیست تا شب عوضش کنی مگر اینکه واقعا پوشک خیلییییی پر شده باشه و پی پی کرده باشه 

دختر باز حساس تره

..💔

خب تا یه مدت طولانی استرس اینکه خودشو میریم جایی خیس نکنه چیییی؟ همش باید ببریمش توالت چی؟؟؟؟؟

من خودم تایمی که ازپوشک گرفتم جایی نرفتم تو خونه راحت تره ادم ی دوهفته ای میگه دیگه ولی تاکامل شدن پروسه دوماه اینا میکشه البته من هنوز از پوشک شب نگرفتم البته میگه اوصولن ولی خوب احتمالم داره یبار جاشو خیس کنه در شب

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

ی هفته اولش سخته بعدش رامیوفتی فقط زودزودببرش دستشویی ی کم صبرکن بهشم بگو جیش کن تااسمشم یاد بگیره وهرموقع داشت بگه بفهمی وبعدازدسشویی کردنش قربون صدقش برو تاتشویق بشه وزودتریادبگیره 

دیگه از پوشک کردن خسته شدم😂دوسالشه 

مگه نمیگی دوسالشه  پس چرا هنوز شیر میخوره؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من براش جایزه تعیین میکردم بهش شکلات یا برچسب میدادم وقتی جیششو میگفت تاثیر داشت

شورت اموزشی هم کمک میکنه کمتر خونه زندگیتون نجس بشه