2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هاشمی نیست عزیزم 

من خودم شمالیم برنج هاشمی نمیشکنه و خیلی هم عطر داره 

به اسم هاشمی بهت انداختن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
چون هاشمی نیست عزیزم  من خودم شمالیم برنج هاشمی نمیشکنه و خیلی هم عطر داره  به اسم هاشمی ...

من خریدم خیلی تازس میشه طرز پخت بدی اولین باره خریدم ازشمال

حتما هاشمی نیست

دوپیمانه بردار دوبار بشور بار سوم یک بند انگشتو نیم روش آب بده با یه قاشق نمک بزار ۳ ۴ ساعت خیس بخوره بعد بزار روگاز به قل خوردن که افتاد کف روشو بگیر بعد روغن بریز بزار آبش جم شه دم بزار 

من اینجوری میپزم دون دون درمیاد و نرم

من خریدم خیلی تازس میشه طرز پخت بدی اولین باره خریدم ازشمال

تازه خریدی؟؟

ما که همون اول از کارخونه میاد تا چند ماه نمیخوریمش تا پختش خوب بشه چون برنج هر چی بیشتر بمونه پختش بهتر میشه 

من برنج شل اصلا نمیخورم لب نمیزنم انقدر ک بدم میاد اما مادرشوهرم بهم یاد داده جوری دمی درستش کنم که دون دون بشه 

برنجتو که شستی از بند انگشت یکم بیشتر آب بریز توش و نمک همییییین با پیچ متوسط بزار سر گاز تا جوش بیاد و آبش بخار شه یه هم بزن بعدشم که پیچشو کم کن دم بکشه به همین راحتی😅😆

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
تازه خریدی؟؟ ما که همون اول از کارخونه میاد تا چند ماه نمیخوریمش تا پختش خوب بشه چون برنج هر چی بیش ...

اره تازه خریدم تعریفشو شنیدم و صاحب مغازه هم گفت خیلی تازس بزار بمونه ولی برنج ندارم مجبورم استفاده کنم

بايد خيسش كرد؟ جند ساعت؟  بهمون گفت يك ماه بعد پخت كنيد ميكم شايد چون زود پخت كردم اينطوري شده ...

امكانش هست عزيزم

برنج تازه زود ميشكنه، بذار چند وقت بمونه

يا حين پخت زياد كه همش ميزني، خورد ميشه

در مورد بوش نظري ندارم چون اين برنج بايد بو داشته باشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!