2777
2789
عنوان

با فامیل های پزپزو تون چطوری رفتار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 70 پست
این پریناز ایزد یار که پروفایلته گلوله نمکه چرا آخهههههههههه

آره منم خیلی دوستش دارم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
مساله دقیقا همینه که کسی که خودش یه حقارتهایی تو وجودش باشه سعی میکنه به دیگران خودشو دقیقا برعکس او ...

وای اروپا......عزیزان من یه شهربازی یا رستوران میرن ده تا استوری و پست میذارن مرحله به مرحله نشون میدن چی خوردن چی سوار شدن.به خدا اگه کامنت هم نذاریم بعدا شاکی میشن.ولی عکس العمل من اینه که تازگی ها اصلا از جاهایی که میرم عکس و اینا نمیذارم.به قول شما هی سعی میکنن بفهمن کجا رفتیم مسافرت کجا رفتیم تفریح.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که تو کل منطقه زبانزد همه بودیم از لحاظ موقعیت اجتماعی و پولداری بابام و تحصیلات... باز دختر خاله ...

مثل دختر خواهرشوهرم هیچی نداره رفت آویزون یه پسره شد اومد گرفتش همش راه میره پز میده من پولدارم من خوشبختم من طلا دارم فقط یه دلت بسوزه مونده بگه مثل بچه ها

حالا من خودم مهندسم بابام فوق لیسانس دانشگاه تهرانه وضع مالی بابام خوبه ....

زندگیم هم از نظر مالی بد نیست ماشین که زیر پامه خوب میخوریم و میپوشیم فقط طلا ندارم

یه مدت با شوهرم مشکل داشتم اینا فهمیده بودن اونقدر دلم و میشکستن 

دلیلش اینه شما کمبود شدید تو زندگیت احساس نمیکنی ولی اونا چرا. اونا قطعا کمبود توجه دارن و حس میکنن ...

بعضی وقتا شروع میکنم به تعریف کردن ازشون.مثلا از لباس جدیدی که خریدن  بعد یه جوری جواب میدن که پشیمون میشم که کاش تعریف نکرده بودم.

مثل دختر خواهرشوهرم هیچی نداره رفت آویزون یه پسره شد اومد گرفتش همش راه میره پز میده من پولدارم من خ ...

آره به خدا.باز نامحسوس پز بدن آدم دق نمیکنه.به قول شما فقط مونده بگن دلت بسوزه.هههه

وای اروپا......عزیزان من یه شهربازی یا رستوران میرن ده تا استوری و پست میذارن مرحله به مرحله نشون می ...

راهش همینه اینجور ادمها خودشونو میکشن از زندگی دیگران سردربیارن فقط بهشون اطلاعات نده مثل معتادا خمار میشن ....من در این زمینه تجربه ده ساله داره 

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
آره به خدا.باز نامحسوس پز بدن آدم دق نمیکنه.به قول شما فقط مونده بگن دلت بسوزه.هههه

من اصلا برام مهم نیست به قول مشاور اینجور آدما به خاطر حقارت درونی خودشون اینکارا و میکنن

اونقدر حسودن که حد نداره میبینن من رانندگی میکنم ( که به نظرم یه چیز کاملا عادی هست کار شاخی نیست الان همه بلدن) و ماشین همیشه دست منه مادرشوهرم و پر میکنن زنگ میزنه به من میگه زن نباید رانندگی کنه😳😳

یا پارسال زنگ زده بودن شوهرم ماشینت و. بفروش 😂😂😂

یا مثلا شوهرم خونه بزرگ نوساز رهن کرده یکیشون میگه بهت انداختن یکیشون میگه چرا ۵۰ متری نمیگیری؟؟

به جون بچه هام من اصلا اهل پز نیستم چون اگه اینکارو بکنم خدا سریع داشته هام و میگیره ازم

راهش همینه اینجور ادمها خودشونو میکشن از زندگی دیگران سردربیارن فقط بهشون اطلاعات نده مثل معتادا خما ...

یه روز دخترم تعریف میکرد می گفت فلانی ازم هی می پرسید جمعه کجا رفته بودین؟ منم گفتم هیچی تو خونه بودیم.می گفت هی می پرسید یعنی هیچ جا نرفتین حتی پارک هم نرفتین؟ بعد شروع کرده به تعریف کردن که ما ال کردیم و بل کردیم.اینا که میگم آدم گنده به دختربچه 6ساله گفته ها.فک نکنین بچه با بچه حرف زده.

من اصلا برام مهم نیست به قول مشاور اینجور آدما به خاطر حقارت درونی خودشون اینکارا و میکنن اونقدر حس ...

واقعیت اینه که آدم میدونه که جز کمبود و حسودی اونا چیزی نیست ولی یه جاهایی نمی دونم چرا کم میارم. شاید به قول یکی از دوستان به اندازه کافی احساس خوشبختی نمی کنم!

چند سال پیش میخواستم گوشی  آیفون بخرم همون موقع هم دختر خواهرشوهرم تازه عروسی کرده بود آویزون شوهر شده بود براش بخره من چیزی نگفته بودم پول هم مال خودم بود ( سنواتم بود) این هنوز گوشی نخریده هی پز میداد تا اینکه بعد. ۶ ماه شوهرش یه گوشی دست دوم مدل دو سال قبل و خرید براش هی کلاس میذاشت.....

منم قبل از اون خریده بودم گوشی آیفون جدید بود و آکبند خریده بودم چیزی نگفتم یه بار رفتیم خونه مادرشوهرم (گوشیم هم بعد چند ماه استفاده کردم )گوشیم زنگ خورد دختر خواهرشوهرم فکر کرد مال اونه بلند شد با ناز و ادا از جلوم رد شد بره گوشیش و جواب بده دید صدا از تو کیف من میاد قیافه ش دیدنی بود

خواهرشوهرم همش به دخترش میگفت گوشی تو بهتره یا زن دایی انگار مدال افتخار میدن

چند سال پیش میخواستم گوشی  آیفون بخرم همون موقع هم دختر خواهرشوهرم تازه عروسی کرده بود آویزون ش ...

جالب بود. آره ما هم داریم مثلا می پرسن چند خریدی؟( هر چی گرون تر بهتر)هر چند هم بگم مال اونا گرون تره. مال تو گرون تره یا مال فلانی.مال تو بهتره یا مال فلانی؟

واقعیت اینه که آدم میدونه که جز کمبود و حسودی اونا چیزی نیست ولی یه جاهایی نمی دونم چرا کم میارم. شا ...

برای منم پیش اومده ولی وقتی خوب به داشته هام فکر میکنم میبینم خیلی چیزای ساده ای من دارم که اونا تو حسرتش هستن  و چون هیچوقت نمیتونن داشته باشن میخوان بگن ما از تو بهتریم  منم میگم بذار فکر کنن برام مهم نیست 

من مادرشوهرم خیلی برام پز میاد🤣🤣

اخه لعنتی با یکی همسن خودت بشین پز بیا

دخترشم مثل خودشه

یبارم من گفتم زندگی الان منو با اون موقع که همسن من بودین مقایسه کنین

ببینین کی جلوتره

خفه شدن

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
برای منم پیش اومده ولی وقتی خوب به داشته هام فکر میکنم میبینم خیلی چیزای ساده ای من دارم که اونا تو& ...

خیلی خوبه انشالله همیشه آرامش همراه زندگیتون باشه.