2777
2789
عنوان

کمر درد

78 بازدید | 4 پست

دو سه روزه کمرم خیلی درد میکنه.مخصوصا موقع خم شدن.نمیدونم چیکار کردم که علت اصلیشه.زیاد رو صندلی نشستم .یا رو شکمم دراز کشیدم.یا موقع ورزش ولی دردش بیشتر شده .نوبت دکتر گرفتم واسه شنبه .کسی سابقه اینجوری داره ؟کیسه آب گرم میزارم بهتر میشه ولی موقتیه 

میفهممت 

منم کمر درد دارم نه میتونم راحت بشینم نه دراز بکشم راهم نمیتونم برم خمیده راه میرم خیلی درد دارم

حالا من امپول میزنم واسه تخمک گذاری فکر کنم اثر امپولا باشه ولی درد کمر امونم بریده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من قطره الن بیوتی مادرم از استادش خرید و به مدت دوماه استفاده کرد خیلی خوبه مچ دستش که درد میکرد خوب شد رشد مو و پوست و کمر درد  من هم خوب شد  برای دریافت قطره از طریق استاد مادرم تهیه کردم و عضو شرکت هم شدم اگر کسی خواست  بخره تماس بگیره راهنمایش کنم من که راضیم  از قطره  ۰۹۳۹۱۷۶۶۱۸۸

من دیسک کمر دارم

ارثیه انگار همه خانواده ما دیسک دارن

انقدر شدید شد که مجبور شدم برم دکتر

بهم دکتر هومن جولائی رو معرفی کردن رفتم اونجا تو کرجه

واقعا متخصصه 

بعد یه مدت که تحت درمان بودم کمرم خوب خوب شد