2777
2789

پسرمو از اول مهر بردم پیش دبستانی ولی تو کلاس نمیشینه همش میخواد بره بیرون از کلاس وسط کلاس راه میره کلافه میشه بعد خودشو مشغول بازی میکنه هر چی معلم صداش میکنه جوابشو نمیده 😭😭😭

البته اینم بگم که خوابش خیلی خوبه سر ساعت ۹شب میخوابه ظهرا میخوابه وقتی براش کتاب داستان میخونم گوش میده بعد خودش کتاب میگیره برام میخونه...تا ۱ ساعت میشینه با لگو هاش بازی میکنه البته من باید کنارش بشینم ...به نقاشی اصلا علاقه نداره ...به زور میشینه پای نقاشی ...تازه ۳ جلسه بردمش کلاس ژیمیناستیک مربیش میگه عدم تمرکز داره وای دنیارو سرم خراب شد البته معلم پیش دبستانیشم میگه تو سنجش مشخص میشه اگه مشکلی باشه ولی دلم اروم قرار نداره همش دارم گریه میکنم پسرم یه کم مشکل اظطراب داره دستاشو به هم محکم فشار میده وقتی استرس داره گاهی موقع حرف زدن دستشو میاره جلوی صورتش البته اونم به خاطر تقلید از کارتون این کارو کرد براش موند به یه چیزی گیر بده ول کن نیست یعنی هر چی میخواد دوست داره بهش برسه اگه ندیم خیلی زیاد گریه میکنه که اونم به خاطر لوس کردن زیاد بچه اینجوری شد اولش اینجوری نبود حالا اینجا کسی هست که بدونه علائم بیش فعالی چیه ۲۸ نوبت دکتر دارم ولی تا اون موقع دق میکنم تورو خدا اگه کسی بچش بیش فعالی داره بگه 

ببرین روانپزشک تست میگیرن مشخص میشه

پیش فعالی با فضولی فرق داره ، هرکه که فضوله پیش فعال نیس

پیش فعالی مربوط به سلولای عصبی مغزه که نسبت به بقیه گسترده تر و قدرت اختیار و همه چی دست اوناس 

من خودم پیش فعالم و adhdدارم

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای ک کارای خطرناک کنه از چیزی نترسه مثل پسر خواهر من میخاس برای بازی خودشو از بالکن بندازه پایین خواهر بیچارم مدام دورش میچرخه ک کاری نکنه اتفاقی بیفته براش حتما برو دکتر با دارو درست میشه

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

عزیزم هر بچه ای که سر کلاس نتونه بشینه که بیس فعال نیس. شاید استرس داره، از کلای یا مربی خو شش نمیاد و ...

اگه میتونه ۴۵ دقیقه یا یه ساعت پای یه فعالیت (مثل کارتون نگا کردن، یا کتاب و ...) بشینه، بیس فعال کلینیکال نیس.

خیلی 

اینا علائم بیش فعالی نیست 

اختلال توجه هم نیست چون میگی به کتاب خوندنت توجه میکنه 

احتمالا استرسه و اضطراب تو خونتون تنش دارین؟. یا تو بارداریت حتی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

دکتر چی میخوای ببری؟؟

باید ببری مشاور کودک تا تشخیص بده

بچه بیش فعال تمرکز نداره نمیتونه بشینه ی کار تا اخر انجام بده

ولی شما گفتی یک ساعت با لگو میشینه بازی میکنه

بچه بیش فعال وسایل ش رو زیاد گم میکنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

پسر منم همین بود گفتن ببر روانشناس و روانپزشک تا روانشناس دیدش گفت اصلا لازم به رانپزشک نیست والبته امسال کلاس اوله خیلی خوب شده بهتره از قبل من فرستادم پیش وقتی میرفتم همه داخل کلاس بچه من اتاق بازی بود یا حیاط  کلا شیطون لجباز بازی گوش حالا چند هفته داره مدرسه خیلی بهتر شده ومعلمش پیش ومهد وبد میدونست. گفت اصلا لازم نیست بچهارو بفرستین پیش دبستانی چون بعد میان مدرسه ما باید بسوزیم بچها فکر میکنن اینجا هم مهده بچه من چند روز اول گریه میکرد اقا دوست ندارم خاله میخوام منو ببر مهد پیش خاله درس بخونم 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
ببرین روانپزشک تست میگیرن مشخص میشه پیش فعالی با فضولی فرق داره ، هرکه که فضوله پیش فعال نیس پیش ف ...

نه فضول نیست فقط گوش نمیده مثلا خودشو با جامدادیش مشغول میکنه معلم صداش میکنه جواب نمیده ولی خیلی چیزارو بلده میاد خونه برام شعرو میخونه یا نقاشی که معلمش گفته میکشه ولی تو کلاس همکاری نمیکنه 

الکی بهش قرص نده 

اینا در آینده عوارض دارن

بیش فعال ما داریم، اصلا رو پاش بند نیست همش در حال جنب و جوشه، 

یکی هم داریم آروم تره ولی تو درس خوندن کنده

کلمات رو که میخونه تمرکز نداره حروف رو گاهی جابه جا میخونه

مثلا جای حرف دوم و سوم رو جابه جا میگه، تو درس ضعیفه 

خوابش هم خوب نیست، عصبی هم هست

لطفا برا کار پیدا کردن شوهرم صلوات بفرستین