پسرمو از اول مهر بردم پیش دبستانی ولی تو کلاس نمیشینه همش میخواد بره بیرون از کلاس وسط کلاس راه میره کلافه میشه بعد خودشو مشغول بازی میکنه هر چی معلم صداش میکنه جوابشو نمیده 😭😭😭
البته اینم بگم که خوابش خیلی خوبه سر ساعت ۹شب میخوابه ظهرا میخوابه وقتی براش کتاب داستان میخونم گوش میده بعد خودش کتاب میگیره برام میخونه...تا ۱ ساعت میشینه با لگو هاش بازی میکنه البته من باید کنارش بشینم ...به نقاشی اصلا علاقه نداره ...به زور میشینه پای نقاشی ...تازه ۳ جلسه بردمش کلاس ژیمیناستیک مربیش میگه عدم تمرکز داره وای دنیارو سرم خراب شد البته معلم پیش دبستانیشم میگه تو سنجش مشخص میشه اگه مشکلی باشه ولی دلم اروم قرار نداره همش دارم گریه میکنم پسرم یه کم مشکل اظطراب داره دستاشو به هم محکم فشار میده وقتی استرس داره گاهی موقع حرف زدن دستشو میاره جلوی صورتش البته اونم به خاطر تقلید از کارتون این کارو کرد براش موند به یه چیزی گیر بده ول کن نیست یعنی هر چی میخواد دوست داره بهش برسه اگه ندیم خیلی زیاد گریه میکنه که اونم به خاطر لوس کردن زیاد بچه اینجوری شد اولش اینجوری نبود حالا اینجا کسی هست که بدونه علائم بیش فعالی چیه ۲۸ نوبت دکتر دارم ولی تا اون موقع دق میکنم تورو خدا اگه کسی بچش بیش فعالی داره بگه
ببین عزیزم خواهرزاده من بیش فعال بود الان کلاس سوم هست و هنوز درگیره البته که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده ولی هنوز شیطنت های کنترل نشده داره ولی تمرکزش بهتر شده دکتر روانپزشک براش دارو نوشت یه مدت ریتالین خورد ولی به نظر خواهرم زیاد تاثیری نداشت فقط پیشنهاد میکنم اعصاب خودتو خورد نکن که حالا حالا ها لازمش داری و اینکه راجع به رفتارت با بچه حتما به مشاور سری بزن فکر میکنم تا حدی بهت آرامش بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای دقیقا پسر منم همینه یعنی نیازی نیست ببرمش دکتر چون واقعا ناراحتم اصلا مدرسه رو دوست نداره میگه م ...
ببر روانشناس ببینتش اگ لازم بود بعد ببر روان پزشک ودارو ولی خیلی بچها عادت میکنن به دارو همیشه باید بخورن
مشکلات پوستی داشتین لک تیرگی . جوش وجای جوش مشکلات رحمی در خدمتم. Fateme1634@ آی دی تلگرام . مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
نه فضول نیست فقط گوش نمیده مثلا خودشو با جامدادیش مشغول میکنه معلم صداش میکنه جواب نمیده ولی خیلی چی ...
عزیزم اولین کار اینه ک خودت الکی ب پسرت برچسب نزنی بیخودم اتقدر نگران نباش هنوز ک چیزی مشخص نشده پیش روانشناس ببرش من روانشناسی خوندم استادم خودش دکتر بود میگفت خیلیا میان پیشم ک همه بهشون گفتن بیش فعال ولی من مثلا افسردگی طرفو برطرف کردم خوب شده اصلا بیش فعال نبوده مثال عرض کردما ن اینکه بگم پسر شما افسردگی داره
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
وای دقیقا پسر منم همینه یعنی نیازی نیست ببرمش دکتر چون واقعا ناراحتم اصلا مدرسه رو دوست نداره میگه م ...
تشخیص بیش فعالی به این راحتی نیست. گاهی بچه ها از چبزی ناراحتن سرکش میشن اطاعت نمیکنن یا اینکه افکاری توسرشونه که باعث میشه بقیه چیزا براشون مسخره و خسته کننده به نظر برسه. حتما ببر دکتر با چند تا تست متوجه میشن. در ضمن شربت امگا ۳ خیلی موثره.
امان ازاین معلمای پیش دبستانی من خودم به همه راهکار میدم این معلم با حرفاش به من استرس داد عزیزم ناراحت نباش پسرت هنوز قوانین کلاس را یاد نگرفته بهش زمان بده یه تک بچه که توخونه محدودیتی نداشته حالا داره با یه محیط جدید اشنا میشه زمان میبره
نه فضول نیست فقط گوش نمیده مثلا خودشو با جامدادیش مشغول میکنه معلم صداش میکنه جواب نمیده ولی خیلی چی ...
بيش فعالي همراه بانقص توجه ،كه يعني تمركز نداره ،مثلا بچه اي داشتيم كه تلويزيون خاموش بوده هم نگاه ميكرده انقدر كه بي توجهي داشته ،هر بچه شيطوني بيش فعال نيست ،حتما بايد علائم ديگه س باشه ،خودت تو خونه چيا ازش ديدي ؟؟؟
به من گفت شکلات به بچت نده معلمش همینجوریشم شیطون هست
مشکلات پوستی داشتین لک تیرگی . جوش وجای جوش مشکلات رحمی در خدمتم. Fateme1634@ آی دی تلگرام . مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
یه خورده هم از معلم مرد حساب میبره هفته اول که رفتیم انجمن گفت چندتا بچها خیلی بدن شیطونن ادیت میکنن اول اسم پسر منو گفت 😂😂😂