2777
2789
عنوان

اگه از دوست پسرتون دور باشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 55 پست
از اول قصدمون ازدواج بود یهو قاطی کرد والا 1 ماهو خورده ایه کات کردیم اون واسه من خوده عشق بود اما ل ...

نگران نباش حال دلت خوب میشه مطمنم..من مثل شمارو خیلی دیدم اطرافم واقعا خاطره تلخی میشه ولی میگذره خوبیش اینه ک میگذره از این ب بعد دیگه مواظب قلبت باش🌸❤امیدوارم حال دلت خوب شه حتما ب صلاحت نبوده باور کن خدا بنده هاشو دوس داره

دوست داشتن یعنی چی؟وقتی ادم از عشق و دلتنگی صحبت کنه یعنی چی؟یعنی دوسش داره دوس داره تشکیل زندگی با ...

اره خب مگه سرگرمی و خوش گذرونی ایرادی داره

هر کسی مسئول وقت و زندگی خودشه

به نظر من ازدواج ربطی به دوست داشتن و اینا نداره ازدواج بحثش جداست یه نوع زندگیه یه مسئولیته یه تغییره که نیاز به یه سری چیزا داره جز عشق

زندگی و احساسات ادما خیلی خیلی پیچیدست

ما نباید از تصمیم های بقیه تعجب کنیم 

همین خط مستقیم که نیست 

البته برای همه نیست

بعضیا ادمای ازدواجی و مسئولی هستن و مدلشون فرق میکنه بعضی ها هم نه

کنار هم زندگی میکنیم با احترام

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب مگه سرگرمی و خوش گذرونی ایرادی داره هر کسی مسئول وقت و زندگی خودشه به نظر من ازدواج ربطی به ...

شاید برای شما ازدواج جدا از عشق باشه ولی این اصلا درست نیس .چیز نادرست اگ برای یک شخص نتیجش درست باشه معنیش این نیس ک حتما برای بقیه نتیجش درسته!شاید شما بتوتی کسیو ک دوسداری بزاری کنار و این اصلا چ دوست داشتنیه والا من تا حالا ندیدم و نشنیدم تو کل دنیا ک ی نفر عاشق کسی باشه ولی ازدواج با اونو ب جون نخره!حرفت برا من بعضی جملاتش خنده دار بود ببخشیدا اگ اینطوریه ادم ازدواج نکنه خیلی بهتره یا اگ کنه این نظر شنارو نداشته باشه و ازدواج فقط مسئولیت و اینچیزاس!فطرت ادمیزاد با عشق و محبت افریده شده شما میگی ازدواج اینا نیس!دوما ب نظر من شخصیت و غرور یک دختر نباید اجازه بده ب عنوان ابزار سرگرمی یک جنس قرار بگیره!دختر قرار خانم خونش و مادر فرزنداش باشه!مدل هم وجود نداره طبع ادمیزاد اینطوریه کسیو ک دوست داره حتما هم دوست داره پدر یا مادر فرزندش باشه و در تمام طول عمر کنارش باشه.شما اروپا بری هم همینجوریه  کسیو ک واقعا دوست دارن شریک زندگیشون برمیگزنینن!

اره خب مگه سرگرمی و خوش گذرونی ایرادی داره هر کسی مسئول وقت و زندگی خودشه به نظر من ازدواج ربطی به ...

درضمن شاید این سرگرمی و خوشگذرونی ک ادم واقعا باید خیلی بیکار باشه ک با اینچیزا وقتشو هدر بده از نظر شما اشکال نداره ولی نظر بقیه متفاوته

خوش گذرونی ب چ قیمتی؟ب قیمت احساسات؟؟اونوقت عشقو شما چی تعریف میکنید؟؟عشقی ک قبول نکنه تو مادر بچه هاش بشی و اسمت کنار اسمش باشه؟

خوش گذرونی ب چ قیمتی؟ب قیمت احساسات؟؟اونوقت عشقو شما چی تعریف میکنید؟؟عشقی ک قبول نکنه تو مادر بچه ه ...

ثانیا مردی ک حاضر نیس مسئولیت عشق و زندگیمو بپذیره  مرد نیس ک فقط نره و بلده فقط بگه دوست دارم!دوست داشتن ب عمله ب حرف و بیرون رفتن و هدیه گرفتنا ک نیس اینا همش باد هواس

شاید برای شما ازدواج جدا از عشق باشه ولی این اصلا درست نیس .چیز نادرست اگ برای یک شخص نتیجش درست باش ...

عزیزم ما تقریبا هم سنیم

الان به عنوان مثال من و شما عقیده و تفکراتمون با هم فرق میکنه

به عقیده من هیچکس و هیچی جز خدا نمیتونه با قاطعیت بگه به کاری درسته و چه کاری غلط

یه کار غلط برای شما ممکنه برای یکی دیگه درست باشه

من نمیتونم شما رو به هیچ عنوان مجبور کنم فکر و عقیدت مثل من بشه شما هم نمیتونی هر چقدر هم توضیح بدیم

ادما تو محیط های متفاوت با طرز فکر های متفاوت بزرگ میشن 

مثلا این که دوست من تو ۱۴ سالگی ازدواج کرد و من تا ۳۰ سالگی ازدواج نمیکنم نمیتونه باعث بشه ما با هم دعوا کنیم 

فقط فکر های همو قبول میکنیم و به هم احترام میزاریم 

شما شاید با دوست پسر داشتن مخالفی 

منم به خاطر شرایط خودم دوست پسر نداشتم و ندارم و نخواهم داشت احتمالا ولی باهاش مخالف نیستم 

با کسی که میگه فقط ازدواج هم مخالف نیستم 

ولی باید تو زندگی خودم و چارچوب خودم طبق تفکر خودم عمل کنم 

درضمن شاید این سرگرمی و خوشگذرونی ک ادم واقعا باید خیلی بیکار باشه ک با اینچیزا وقتشو هدر بده از نظر ...

بله نظر بقیه متفاوته

نظر های متفاوتی تو دنیا وجود داره

هر کسی حق داره طبق نظر و سلیقه خودش زندگی کنه

عزیزم ما تقریبا هم سنیم الان به عنوان مثال من و شما عقیده و تفکراتمون با هم فرق میکنه به عقیده من ...

درست میگی منم با رابطه جدی ک هدف هر دو تخریب همدیگه نباشه و قصد زندگی واقعی باشه مشکلی ندارم در حالیکه من خودم اینو نمیپیذرم برای خودم

درسته ادم باید فکرش واسع باشهومثلا شاید برای خودت نپسندی ولی حق نداری اونو مجبور کنی ک حتما بازم‌نپسنده دقیقا باید احترام گذاشت

ولی چیزی ک کل دنیا و عقل ادم تشخیص میده اونه ک شخصیت ادمیزاد مهترین قسمت زندگیشه و نباید احساساتشو الکی هدر بده به هر حال هستن کسایی ک واقعا پای هم وای میستن و ب ازدواج ختم میشه