2777
2789
عنوان

اگه از دوست پسرتون دور باشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 55 پست

ب نظرم تو ی رابطه باید ب احساسات خودمون فقط بها ندیم.. طرف هم احساس داره و باید از چشم اون هم گاهی ب رابطه نگا کرد.... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اول رابطه که به قصد ازدواج نیست ولی وقتی جدی بشه هردوطرف قصد ازدواج داشته باشین باید یه سری اهدافو ب ...

بله من منظورم کسایی ک ادعای عاشقی میکنن و میگن دوستیم فقط و از عشق و بقیه چیزا صحبت میکنن فقط ب ازدواج با هم‌میگن نه!من اونارو میگم ک فاز عاشقی بر میدارن ولی حاضر نیستن ازدواج با همو قبول کنن!اونارو درک نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم تو ی رابطه باید ب احساسات خودمون فقط بها ندیم.. طرف هم احساس داره و باید از چشم اون هم گاهی ب ...

دقییقا.مثلا اگ الان همین استارتر ک میگه عاشقو وابسته ی اون شخصه بعد اگ اون پسر ولش کنه (چون قصد ازدواج باهاشو نداره)قطعاااا ضربه روحی میخوره😐خب چکاریه ک ادم وقتی قصد جدی شدنه رابطه با طرف مقابل رو نداره رابطرو ادامه نده.نمیشه ک گف عاشقتم ولی باتو ازدواج نمیکنم سرکاری میمونم باهات.

چون وابسته شدم بهش.دوسش دارم

استارتر جان من درسته هم سن توام ولی دور و ورم خیلی اینجور چیزا دادم و تجربه کسب کردم ازشون هیچوقت وابسته شدن رو با دوست داشتن اشتباه نگیر!تو هر چیزیو چند بار تکرار کنی بازم برات وابستگی میاره!چ برسه به احساسات و جنس مخالف‌

اگر از احساساتت مطمنی و بتونی خودت و اونو زیر ی سقف تصور کنی با حداقل امکانات اونجاست ک باید از خودت بپرسی من واقعا اینجوری میتونم با اون باشم یا نه!اگ بله ک عاشقی اگ نه بدون ک فقط ی وابستگیه

بله من منظورم کسایی ک ادعای عاشقی میکنن و میگن دوستیم فقط و از عشق و بقیه چیزا صحبت میکنن فقط ...

واقعا هم نمیشه درکشون کرد نه تنها ما خودشونم نمیدونن دارن چیکارمیکنن 

دقییقا.مثلا اگ الان همین استارتر ک میگه عاشقو وابسته ی اون شخصه بعد اگ اون پسر ولش کنه (چون قصد ازدو ...

دقیقا ادم باید احساساتشو کنترل کنه بخصوص توی این سنهای حساس  ک احساس نیاز ب جنس مخالف پیدا میشه 

دوست داشتن یعنی چی؟وقتی ادم از عشق و دلتنگی صحبت کنه یعنی چی؟یعنی دوسش داره دوس داره تشکیل زندگی با ...

مثل دوسپسره نامردم

میگفت همینجوری باهم باشیم رابطمون پایدار باشه اما ازدواج نه شرایطشو ندارم

خراباتی😒😐

من هم عطایش را به لقایش بخشیدم

والا مگه دیوونه ام خاستگارامو رد کنم واسه یه عنتر برقی

اینا همش الکیه عشقای واقعی تهش وصاله اگه نرسیدن یکیشون نخواسته

دقیقا ادم باید احساساتشو کنترل کنه بخصوص توی این سنهای حساس  ک احساس نیاز ب جنس مخالف پیدا میشه ...

درسته هر حسیم که به طرفشون دارن میگن عشقه میگن دوست داشتنه .اخه مگ دوست داشتن الکیه؟!دوست داشتن اونی نیست ک طرف بگه من دوست دارم ولی چون شرایطت افتضاحه زن یکی دیگ میشم.دوس داشتن اونیه ک میگه میمونم پات تا شرایطت اوکی بشه چشمم فقط تورو میبینه نه کسی دیگه.اگر هم دختری پسریو با چنین شرایطی قبول نداره باید رابطرو تموم کنه.

اینی ک استارتر میگه قطعا دوست داشتن نیست یه وابستگیه یه عادته که اگر ی مدت باهاش نباشه از سرش میپره

مثل دوسپسره نامردم میگفت همینجوری باهم باشیم رابطمون پایدار باشه اما ازدواج نه شرایطشو ندارم خرابا ...

این پسره ی تختش کمه😐😂

خوب کاری کردی ادم ک نباید خودشو الکی علاف کنه اونم ب خاطر احساسات خوشکل موشکل ب ظاهر رمانتیک و از ته قلب!

من با رابطه دوست پسری کاملا مخالفم!ولی اگ رابطه عاشقانه و جدی باشه اونوقت اون میشه عشقم نه دوس پسرم 

خدا ب خیر کنه😅

درسته هر حسیم که به طرفشون دارن میگن عشقه میگن دوست داشتنه .اخه مگ دوست داشتن الکیه؟!دوست داشتن اونی ...

دقیقا همینه ب نظرم توی چنین شرایطی باید با ی بزرگتر از خودت صحبت کنی ک رازدار و خواستار موفقیتت باشه و کی بهتر از مادر ادم

من استارترو درک میکنم ب راهنمایی بیشتری نیاز داری استارتر جان چون هنوز اول راهه و دخترا عاطفی ان احساس دلتنگی و دوست داشتن داری نگران نباش ب نظرم الان به درست فک کن 

ی چن سال بعد ک بگذره ب گذشتت ک نگا کنی باید ب خودت افتخار کنی ببینی چکار کردی نکردی با ی چشم بستن میبینی ۱۰ سال گذشتع و من کاری نکردم.ارزوی موفقیت برات دارم عزیزم ب نظرم تجدید نظر کن و حرف عقلتو گوش کن فعلا.هر وقت جدی شدین اونوقت هم ب عقلت و هم ب قلبت گوش بده😁

این پسره ی تختش کمه😐😂 خوب کاری کردی ادم ک نباید خودشو الکی علاف کنه اونم ب خاطر احساسات خوشکل موش ...

از اول قصدمون ازدواج بود یهو قاطی کرد والا 1 ماهو خورده ایه کات کردیم اون واسه من خوده عشق بود اما لعنت بهش حس من پاکه بهش بعد برگشت پیشم گفت آرومم کن دوست دارم گفتم بیشیییین بابا فکر کردی چه خبره خداوکیلی خلاصه که سوزوندمش

ولی دلم عقل نداره هنوزم دوسش دارم💔

میخواستم مال هم بشیم ولی....