2777
2789
عنوان

فولیکول

546 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من پلی کیستیک و تنبلی تخمدان دارم سونوگرافی که دادم نوشته فولیکول غالب به دیامتر 21*17در تخمدان راست رویت شد،گفت خوبه وضعیتت چون دکترش مرد جوون بود حقیقتش روم نشد زیاد سوال کنم چون همزمان سونوی سینه هم داشتم،به دکترمم هنوز نشونش ندادم میدونید یعنی چی؟

عزیزم من اون موقع که تاپیک زدی

برات پست نوشتم

بعد ارسال نکرده بودم 😂😂😂😂

الان اومدم دیدم 

عزیزم خوبه سنوت ...

احتمالا بری دکتر امپول ازادسازی برات بده 

که میزنی میری اقدام ‌...

فردا لااقل برو دکترت رو 

چون سایزشون عالیه..موفق باشی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم من اون موقع که تاپیک زدی برات پست نوشتم بعد ارسال نکرده بودم 😂😂😂😂 الان اومدم دیدم  ...

مرسی عزیزم،،حداقل تا شنبه نمیتونم برم پیشش اومدم شهرستان دیر میشه تا شنبه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم،،حداقل تا شنبه نمیتونم برم پیشش اومدم شهرستان دیر میشه تا شنبه؟؟

اره عزیزم صد در صد 

پس لااقل یه شب درمیون برو اقدام ...چون از دست میدی این ماه رو 

....

کاش اصلا موقعی میرفتی سنو که یه ماه با شوهرت خونه بودی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اره عزیزم صد در صد  پس لااقل یه شب درمیون برو اقدام ...چون از دست میدی این ماه رو  .... ...

یعنی اقدام داشته باشم آمپولو نزنم میشه؟؟یا حتما باید آمپول بزنم؟؟

یعنی اقدام داشته باشم آمپولو نزنم میشه؟؟یا حتما باید آمپول بزنم؟؟

نه امپول الان نزدی هم نزدی 

چون میگی شنبه دیره خوب ...الان غالب هست سایزشون مناسبه 

یه شب در میون برو رابطه رو ....

خودش طبیعی ازاد میشه عزیزم ...

امپول را این هست که دقیقا توی یه زمان مشخص ازاد بشه ...و اقدامم زمانش تعیین میشه که از دست نره فولیکول