2777
2789
عنوان

چندتا فولیکول نزدیک هم

687 بازدید | 50 پست

سلام امروز روز 11 سونو شدم فولیکول 16،17،18 19،20  داشتم بنظرتون چقد احتمال داره همش آزاد بشه آمپول hcj قراره بزنم لطفا هر کی تجربه داره کمک کنه، میترسم همشون بگیرن 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

هر کی تجربه داره ممنون میشم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج قلو بشه میخوای چیکار کنی ؟

منم دارم مشورت میگیرم اونا که تجربه دارن کمک کنن 

منم دارم مشورت میگیرم اونا که تجربه دارن کمک کنن 

من جات بودم اقدام نمیکردم راستش احتمالا دکترتم همینو بگه . دارو مصرف کردی این همه فولی داری ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
چقدر سایزشون خوبه خیلی احتمال داره که باردار بشی

بنظرت چقد احتمال داره چند قلو بشه دو قلو دوست دارن اما میترسم از چهار پنج قلو احتمالش هست یا نه

بنظرت چقد احتمال داره چند قلو بشه دو قلو دوست دارن اما میترسم از چهار پنج قلو احتمالش هست یا نه

چی بگم ولی احتمال چند قلوشدن کمتره ولی احتمال ۲ قلو شدنش زیاده 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
من س تا فولی داشتم دوقلو شد ریسکه بنظرم مال شما بیشترم هست اگ۵قلوشد چی

😞😞😞 دلم میخواد اقدام کنم چند ماهه منتظر چنین روزی بودم من پارسال با یه تا فولیکول 21،23،24 باردار نشدم البته یکبار اقدام کردم 

چی بگم ولی احتمال چند قلوشدن کمتره ولی احتمال ۲ قلو شدنش زیاده 

مرسی از استرسم کم شد، چرا میگی احتمال چندتا شدن کمه؟؟ 

به سلامتی هر احتمالی هست ولی اقدام کنید دلیل بر نگرانی نیست من یه بار 8تا فولیکول خوب داشتم ولی اصلا باردار نشدم پس استرس نداشته باش که خودش مانع میشه. 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
من س تا فولی داشتم دوقلو شد ریسکه بنظرم مال شما بیشترم هست اگ۵قلوشد چی

فولی هات چه سایز بودن آمپول زدی؟؟ چند بار اقدام داشتی؟؟