2777
2789

دیروز عصر دخترعموم ایست قلبی کرد،همه خونوادم اونجان من چون قلبمو عمل کردم مادرم وشوهرم اجازه ندادن برم خونشون.براش تاپیک هم زدم .الان هم یکی از دوستام بهم زنگ زده بود برای تسلیت گفت از دختر داییت چخبر؟گفتم خبری ندارم چطور؟گفت واقعا خبر نداری؟یه هفته پیش بایه مرد چهل ساله که زن داره ودوتا بچه گذاشته رفته.من خشکم زد گفتم دروغه بابا.خلاصه زنگ زدم به خالم فهمیدم واقعا همینطوره.داییم فوت کرده زنداییم با بچه هاش تو یه شهرین که یه ساعت بامافاصله دارن.مخفی کردن از خیلیا.دختر داییم هم 19سالشه.من الان باید این خبر افتضاحم به مامانم اینا بدم.دست چپم بی حس شده  از دیشب.

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد همه مواظبتن😐😐

عزیزم چرا خودتو درگیر این اخبار میکنی در وهله اول مواظب خودت باش وقتی قلبتو عمل کردی نباید اینطوری هیجان زده بشی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وای بابا بیخیال  مواظب سلامتی خودت باش ینی ازدواجش از توام مهمتره؟؟؟

نه اتفاقا کاش بمیره برام مهم نیست.یه خونواده رو از هم پاشوند.فقط اعصابم خرده

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

اسی اهل کجایی ؟ترکی؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
بله تبریز

منم ترکم

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

یعنی مامانتون از فوت داییتون باخبر نیست یا من اشتباه متوجه شدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم