2777
2789
عنوان

اقدامي هاي ٩٨

202 بازدید | 46 پست

خانمايي كه اقدامي سال ٩٨ هستن و نتيجه نگرفتن هنوز بيايد دور هم جمع شيم از اطلاعات هم استفاده كنيم همزبون هم بشيم ايشالله كه همه به صلاحمون نتيجه بگيريم☺️

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٢٧ سالمه همسرم ٣٢ سالشه

اين ماه نهمين ماه اقدامم ميشه... همسرم هنوز ازمايش اسپرم نداده ايشالله اين ماه ميره...خودم هيچ مشكلي ندارم فقط تيروييد كم كار دارم كه ٨ ماه فهميدم و تا الان هنوز نتونستم به رنج نرمال برسونمش

بعد از اقدام نظم دوره هام بهم ريخته از ٢٧ روزه تبديل شد به ٢٦–٢٩-٣٠-٣١......متاسفانه اين ماهم تمام حالتاي پريودو داشتم از چند روز قبل و اميدوار بودم ولي بعد از چند روز پريود شدم☹️

تصميم دارم اين ماه پرقدرت تر عمل كنم هم طب سنتي هم حذف استرس هم اقدام مرتب خلاصه ميخوام تمام تلاشمو بكنم و كوتاه نيام

بيايد به هميديگه اميد بديم.... راههايي كه فكر ميكنيم جواب ميده رو با هم انجام بديم ايشالله كه همه خوش خبر باشيم اين ماه

من كه روحيمو از دست دادم يه ساعت بعد پريود گريه كردم ولي فرداش گفتم فايده نداره اينكارا با اين وضعيت و استرس اصلا باردار نميشم تصميم گرفتم توكل به خدا كنم و پيش برم

بيايد به هميديگه اميد بديم.... راههايي كه فكر ميكنيم جواب ميده رو با هم انجام بديم ايشالله كه همه خو ...

دکتر رفتسی؟ ینی بخاطر تیروئیدت باردار نمیشی؟

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منم ۳۰ سالمه و ۱۰ ماهه اقدامم

همسرتم ازمايش داده؟ خودت مشكل نداري؟ 

من كه برام عجيبه سونو و همه جي اكي بوده جز تيروييد .... همسرمو راضي كردم بره ازمايش بلاخره بدونيم اكيه يا نه