2777
2789

سلام دوستان

عصرتون بخیر... من 32 هفته و 1 روزمه... 

چن شب پیش بخاطر دردهام رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمم نرم شده و نیم سانت هم باز شده... 

اخرین سونوهم ک30هفته رفتم وزنش1617بود...

حالا استراحت مطلقم.. خیلی کمردردم و بچه خیلی خودشو سفت میکنه... 

کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟؟

حالا اگ تو 36هفته دنیا بیاد وزنش بنظرتون چقد میشه؟؟؟

تاحد امکان سعی کن زودتر دنیا نیاد..گناه داره ریه هاش کامل نشده..مگه آمپول پرولوتون نزدی تاحالا؟

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

قرص ایزوکسوپرین بخورهر8ساعت یکی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحد امکان سعی کن زودتر دنیا نیاد..گناه داره ریه هاش کامل نشده..مگه آمپول پرولوتون نزدی تاحالا؟

دکتر نوشته برام... وای هرچی گشتیم میگن نیست و داروی کمیابیه

منم اواخر

بارداریم دکترم گفت بچت وزن نگرفته تحرکت زیاد بوده.بعدش قررص امگا3H نوشت برام  هفته ای دوتا میخوردم بعداز دوسه هفته گفت وزنتو برده بالا هفته ای یکیش کن و پسرمم وزن گرفت با دکترتون حرف بزنین تا راه حل بده بهتون

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

آمپول بتامتازون برارسیدگی ریه اش بزن به دکترت بگوبنویسه برات

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سه کیلو نیم بود موقع دنیا اومدن

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
دکتر نوشته برام... وای هرچی گشتیم میگن نیست و داروی کمیابیه

من تا حالا13تازدم.همیشه راحت میگرفتم...دیشب ولی انگاری قحطی اومده بود..بعد کلی گشتن پیداکرد شوهرم

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
ماشالله  تو سونوها چند بودوزنش؟؟

اخرینش دو  نیم