2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگار مناسبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 55 پست

میگی بچه ها پیش همسر سابقتن خودتم که شاغل و حقوق داری به پول اون آدم احتیاجی نداری پس چرا انقد شاغل بودن و حقوق داشتن اون آدم رو بولد میکنی عجله نکن صبر کن ادم مناسب پیدا شه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خوب آزمایش بدین بفهمی معتاد هست یا ن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مرد خوبی بود زنش ازش جدانمیشد هیچ وقت یه زن مرد خوب از دست نمیده

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
بله

عزیزم منم تو همین چاه افتادم گفتن زنش خیانت کرده الان فهنیدم از دست خانواده شوهرم گذاشته رفته واقعا ادم های بدی هستن زندگی منم دارن خرلب میکنن نمیخوان پسرشون زن داشته باشه دوست دارن به اونا برسه 

بهش خیانت کرده بود

میدونی چرا بهش خیانت کرده چون تریاکی ها بلکل سرد میشن وزن اگه نتونه خودشو کنترل کنه به فساد کشیده میشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

همه حقوقش دود میشه دوستممممم

ادم معتاد بی اخلاقم میشه

نمیدونم چه فکری کردی با خودت

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

شوهر من یه معتاده حاضرم الان نباشه خودم خرج بچه هامو بدمو زندگی کنم حتی به سختی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
چطوره که معتاده واخلاقش خوبه

معتا وقتی میکشن به خوش اخلاقیشون ادم نیست ولی فقط چندساعت اینجورین خماریشونو ببینی از زندگی سیرمیشی

چقدر خودتو دست پایین گرفتی

نکن خواهره من نکن اعتیاد زندگیتو به باد میده

اونم که گفته زنم خیانت کرده دروغ میگه حتما به خاطره معتادیشه که جدا شده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔