2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگار مناسبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 55 پست

اصلا مناسب نيست اعتياد خانمان برندازه

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين مشخصا اعتياد مياله اي نيست ك شما راحت از كنارش بگذري 

اين ك مطلقه هستيد و دو تا بچه ي ناز دارين  الزاما دليلي براي ازدواج نيست اگر خدايي نكرده اعتيادشون جدي باشه،شما و بچه ها خيلي اسيب ميبينيد 

تحقيق  و پرس و جو كنيد

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

کسی که اعتیاد داره اخلاق نداره که بکشه خوبه نکشه مثل سگ پاچه میگیره کجاش خوبه اونوقت🤔

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

ازش بپرس تو ازمايشم مشخص نيشه فكر كنم ولي از چاله در نيا كه خودتو بندازي تو چاه ا

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

چطوره که معتاده واخلاقش خوبه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

عزیزم قبل از جواب دادنت بهش پاکسازیش کن لطفا اگه برات مناسب باشه ازدواج میکنید اما خواهش میکنم عجله نکن پاکسازی که بعد تصمیم بگیر.من برای پاکسازی تاپیک زدم لطفا بخونش از اول تا یاد بگیری و شروع کنی