2777
2789
عنوان

وای بچه ها تو روخدا دیگه خسته شدم😢

115 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیزم.. من 7 ماهه باردارم و یه بچه سه ساله هم دارم و دانشگاه هم میرم... و کلی کارای منزل خودتون دیگه میدونید نگم براتون... واقعا دیگه خسته شدم از دست شوهرم توی هیچ کاری کمکم نمیکنه.. حتی حاضر نیست سفره رو جمع کنه من با این حالم هر روز غذای تازه درست میکنم و میوه و چای همه کارا میکنم... ولی اون دریغ از یه کار کوچک... تازه جدیدا کلی هم حرف بد بهم میزنه میگم چرا کمکم نمیکنی.. خسته شدم الان چشام پر از اشک.... از خانواده ام هم دورم که بیان کمکم ای خدا دلم میخوا بشینم گریه کنم. ولی میگم بچه ام گناه داره... نگین کارگر بگیر که چند روز پیش یه خانم آوردم ولی اصلا تمییز نکرده بود خوب الان مجبورم خونه رو جارو بزنم.... خلاصه بگین با این شوهر چکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

که حداقل بهم بی احترامی نکنه بگین چکار کنم توی کارا کمک کنه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زن باید قوی باشه خودشو دوست داشته باشه خودتو نکش برای کارای خونه و شوهرت به خودت برس به بچت به شوهرت هم جوری بفهمون که تو هر جور شده اینجا مهمون نیست نترس باش و با کلام و زبونت بهش توجیه کن تا کمک نکنی من هم فقط به خودمو بجم میرسم 

من همیشه این قانونو برا همه میگم که مرد و زن همه چیشون مساویه اینو قبول ندارم که مرد کارش بیرونه زن باید بشینه کارای خوته رو انجام بده و بچه تربیت بده و اشپزی کنه این بزرگترین اشتباهیه که تو جامعه ما متاسفانه شده ولی ما میتونیم عوضش کنیم

غذا  زیاااد بپز  که ۳ روز بخورید ، حالا لازم نیست آقا غذای تازه بخوره تو این شرایط . خونه رو هم ۴ روز یه بار تمیز کن . هرچقدر میخواد کثیف بشه بشه ناراحته خودش تمیز کنه. از جونت که مهمتر نیست

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما