2777
2789

خانوما ۸ماهمه دخترم خییلی سکسکه میکنه تو شکمم همچینکه شکمم محکم میپره بالا پایین نشانه چیه میترسم خیلی زیادشم خطرناک باشه بعضی اوقا به لگنمم فشار میاره.آخه زایمان زودرسم دارم رحمم ۲سانت باز شده گاهی اوقات منقبظم میشه

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

خخ

الهی

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترتون بگین عزیزم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

سلام خوبی خانمی ببخش سوالم بی ربطه من دوروزه ازموعدم کذشته ولی سه چهارروزه مثل موقع پریود درددارم زیرشکمم خسابی دردمیکنه صبحم بی بی چک زدم هاله داشت یعنی مشکوک بود ولی درد انقد هست که جرات نمیکنم یرم ازمایش بدم ومطمن شم شما هم این علایمو داشتید موقع بارداری؟

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 

ای جان،نگران نباش عزیزم

پسر منم دو ماه آخر اینجوری بود.اصلا نمیتونستم بخوابم،دائم سکسکه میکرد

ولی هیچ مشکلی نبود

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
منم دقیقا ۸ ماهمه این روزا خیلی سکسه میکنه  عزیزم من این روزا انقد اذیتم همشم هم با شوهرم دعو ...

با همسرم مشکل ندارم ولی خونوادش خیلی اذیتم میکنن حرصم میدن به همسرمم نمیتونم بگم

الان اينجا كسي دكتره بنظرت؟  برو دكتر وقتي انقد نگراني

اونروز رفتم انقد معاینم کردم بتر شدم دیگه میترسم برم