2777
2789
عنوان

جاریم چرا اینجوری میکنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 50 پست
بخدا من تعریفی نبودم حتی بعضا به اونم غبطه می خوردم ولی اون همینه اصن نیاز به چیزی برا حسادت نداره

ذات بعضیا همینه،دوست ندارن کسی جز خودشون تو مرکز توجه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تو میگن زن زندگی😂 اتفاقا اینم با شوهر من رابطشون خیلی خوبه

😂😂😂😂

ببین در این حد عقده ای شوهر من اصلا فالو ندارتش تو اینستا بعد هر مناسبتی میشه روز مرد و روز چشم رنگی و ..

یه عکس سه نفره داریم مال شب نامزدیمونه منو از تو عکس کات کرده تو هر مناسبتی اون عکس خودشو و شوهرم رو میزاره برادر شوهر جان چشم رنگیم 😐😂

یعنی من پاره میشم از خنده این حجم از عقده رو میبینم

بعد تو مهمونی یا عروسی جایی ببینمش اصلا به من نگاه نمیکنه 😄 سراسر عقدس

هم خوشگلم هست هم خوش استایل خدایی ولی از حسادت میمیره به دو دلیل اول خانوادم که خیلی هوامو دارن و بابام که عاشقمه و خونه و ماشین و ... ههه چی بهم داده .

دوم شوهرم خیلی دورم میچرخه و هوامو داره و اصلا محلش نمیده .. دعوا ام کردیم چند بار با همسرم و اونم دیده .. ولی در کل شوهرم خیلی دوسم داره و خیلی بهم نیپیچه جلو همه .

فک کن در حدی که برادر شوهرم یه بار گفت چیه اینقدر بهم میچسبید زنم همش بهم میگه از م یاد بگیر همش دوره زنش میگرده 😂

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
😂😂😂😂 ببین در این حد عقده ای شوهر من اصلا فالو ندارتش تو اینستا بعد هر مناسبتی میشه روز مرد و ...

میخواد حرصت رو دربیاره مثلا،توام واکنش نشون نمیدی بدتر میسوزه😂

میخواد حرصت رو دربیاره مثلا،توام واکنش نشون نمیدی بدتر میسوزه😂

اره بابا یه چیز عجیبیه

یه بار عید بود ما از مسافرت امده بودیم جلو مغازه پدر شوهرم بودیم بعد امد رد شد ما رو دید قشنگ ها تا من امدم از ماشین پیاده شم روش رو کرد اونور رفت تو مغازه یه جوری انگار ندیدمتون 😐 شوهرم گفت میرم به مامانم میگم عروست مثل گاو میمونه 😂😂 گفتم ولش کن اون همین رو میخواد که حس کنه مهمه توام اصلا انگار ندیدیش هیچی ام نمیخواد بگی . اینجوری بیشتر میسوزه 😂

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤