2777
2789
عنوان

جاریم چرا اینجوری میکنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 50 پست
هرکی باشه ناراحت میشه😕 ولی نه دیگه انقد تابلو😉من اگه جای جاریت بودم با هرکی که پیش من ازت تعریف می ...

فقط ک از من تعریف نمیکنن

از خود این خانم هم تعریف میکنن،از بقیه هم تعریف میکنن ولی فقط ب من این واکنش رو نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثله جاریه من،،

واقفا چرا؟

حالا جاری استارتر فقط اخم میکنه. اینا که علنا واکنش نشون میدن ادم میمونه چی بگه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فقط ک از من تعریف نمیکنن از خود این خانم هم تعریف میکنن،از بقیه هم تعریف میکنن ولی فقط ب من این واک ...

شما دیگه خیلی سری بهش لابد  البته من خداروشکر جاری ندارمممممم....به برادرشوهرم میخام بگم زن بگیری من میدونم و توووووو  

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
نمیدونم والا الان چند وقته ک فکرمو مشغول کرده

شما انگار داری راجع به دوست من حرف میزنی ولش همینه 

باورت میشه تا وقتی باهاش کات نکرده بودم میترسیدم بقیه ازم تعریف کنن؟؟؟؟باز این خوبه فقط صحنه رو ترک میکنه اون خودشو نخود هر آش میکرد

با آدمی دوست شد که خصوصیات جالبی نداشت فقط برا اینکه اون از دوستم به یه دلایل واضحی تعریف میکرد و چون من بهش پا ندادم از من متنفر بود (دختر)و من و اونو باهم مقایسه میکرد و اونو بالا میکشید

شما دیگه خیلی سری بهش لابد   البته من خداروشکر جاری ندارمممممم....به برادرشوهرم میخام بگم زن ب ...

😂😂😂😂

جاریای من خدایی خیلی خوب و خانمن

اینم ک میگم تا حالا باهام بدرفتاری نکرده فقط همین رفتاراش ک گفتم آزاردهندس

با اینکه از خیلی لحاظ از من بالاتره

😂😂😂😂 جاریای من خدایی خیلی خوب و خانمن اینم ک میگم تا حالا باهام بدرفتاری نکرده فقط همین رفتارا ...

عیبی نداره حالا بزار یه ذره هم سرخ بشه...چیکارش داری بنده خدارو  

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
شما انگار داری راجع به دوست من حرف میزنی ولش همینه  باورت میشه تا وقتی باهاش کات نکرده بودم می ...

نمیدونم چرا بعضیا انقد حسودن بخدا

ی نگاه ب پستا بنداز فقط چون گفتم از من تعریف میکنن ببین چیا میگن،اینا ک نمیشناسن مارو اینجوری میکنن ببین با اطرافیانشون چجورین

اگه از همه تعریف میکنن و فقط به تو واکنش میده پس به این نتیجه میرسیم که نصبت به تو حسادت داره و قبول داره ازش سر تری .

منم یه جاری دارم خیلی کم همدیگه رو میبینیم ولی اوایل خیلی تلاش میکرد مثل مجردی شوهرم خودش رو بهش بچسبونه و یه جوری جلو همه جلوه بده که رابطه اون و شوهر من خیلی خوبه و من با شوهرش خوب نیستم 😐

منم جوری با شوهرم بالا و پایین کردم که الان جواب سلامشم زوری میده 😝😄

اولا خیلی زورش میومد همش میگفت من و شوهرت فرق داریم مثل خواهر و برادر بودیم من خیلی دوسش داشتم .. که یعنی تو امدی رابطه ما خراب شد 😝 منم یه بار گفتم هیچ فرقی نداره عزیزم منم همسر تورو مثل برادرم دوس دارم ولی دلیلی نمیبینم وسط زندگیش باشم 😄 دیگه بعد اون لال شد .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
واقفا چرا؟ حالا جاری استارتر فقط اخم میکنه. اینا که علنا واکنش نشون میدن ادم میمونه چی بگه؟

هیچی لازم نیست بگیم فقط یه نیشخند کافیه،،😀

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
نمیدونم چرا بعضیا انقد حسودن بخدا ی نگاه ب پستا بنداز فقط چون گفتم از من تعریف میکنن ببین چیا میگن، ...

😂😂😂😂 

خب چیزی که به من گفتیو بهشون بگو بگو از اونم خ تعریف میکنن

😂😂😂😂  خب چیزی که به من گفتیو بهشون بگو بگو از اونم خ تعریف میکنن

بخدا من تعریفی نبودم حتی بعضا به اونم غبطه می خوردم ولی اون همینه اصن نیاز به چیزی برا حسادت نداره

اگه از همه تعریف میکنن و فقط به تو واکنش میده پس به این نتیجه میرسیم که نصبت به تو حسادت داره و قبول ...

ب تو میگن زن زندگی😂

اتفاقا اینم با شوهر من رابطشون خیلی خوبه