2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوشم

388 بازدید | 36 پست

گوشم دوتا سوراخ کرده بودم هرطرف قبلا دیروز دوباره ی سوراخ دیگه کردم طرف گوش چپم چهارتاش کردم‌.شوهرم از سرکار ک اومد دید خیلی ناراحت شد سرم داد زد بهم گفت شیطان پرستی مگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه چیه هی سوراخ میکنین من خودم دو تا سوراخ داشت گوشم

گذاشتم بسته شدن الان همین یه دونه رو دارم بسه هفت پشتمه

گناه هم هست اینکار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
راست میگه چیه هی سوراخ میکنین من خودم دو تا سوراخ داشتم گذاشتم بسته شدم الان همین یه دونه رو دارم بس ...

دوتا سوراخ گناه؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
دوتا سوراخ گناه؟

😂😂😂

عزیزم چیزی که باعث بشه درد بی دلیل بکشی و.. حق والنفس حساب میشه و گناه هست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خب راس میگه هنوز خز نشده چیه واقعا 

زیبایی تو سادگیه ن خز بازی

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

حالا باز خوبه شوهر تو گفته شیطان پرست برا من گفت این اداها برای ج نده هاست 

ول کن تو طرز فکر خودشون بپوسن ناراحت نباش و هر کاری دوست داری انجام بده مگه اونا به نظز ما در مورد خودشون اهمیت میدن😒

من کوردم هیوایه تم آزادیه ✌🏼