2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی هاشونم دوست دارن 

من فقط سوراخ دوم رو كردم شوهرم گفت چرا خودت رو اذيت كردي تو خوشگلي نياز به اين كارها نداري  بعد هم ما مردها فقط صورت و اندام برامون مهمه

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

ول کن بابا 

حالا اگه خااهر و مادرشون ده تا سوراخم بکنن کیففف میکنن میگن چ کار خوبی کردی افرین

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

من خودم دوست ندارم 

ولی اینقد کار عجیبی نکردی که بخواد داذ و بیداد کنه و اینو بگه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

ببخشید با اجدزه استارتر حالا که بحثش شده میپرسم

من سوراخ اول گوشم تابتاس یکیش پایینه یکیش بالاتر بعد سوراخ دومی هم تابتا نشون میده کلا راضی نیستم دوساله گوشواره اصلااا گوشم نکردم میشه عمل زیبایی انجام داد کلا هر دوتاش را صاف کنم و از دوباره درست و حساب شده سوراخ بزنم؟؟هزینه و اینلشم خبر دارید بگید ممنون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وقتی گوشواره بندازی معلوم نمیشه مگه چه قدر تا به تاست؟

چرا خودن دوس ندارم یجوریه سوراخ اولی پایین و بالاس اگه دسته گوشواره کوتاه باشه یکیش بسته نمیشه خیلی بالاس برا همین باید بنداز تو دومی یه حالی میشه اولی خالی دومی گوشواره داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
😂😂😂 عزیزم چیزی که باعث بشه درد بی دلیل بکشی و.. حق والنفس حساب میشه و گناه هست

من دوتا زدم خو نمیدونستم گناه😢 دردیم نکشیدماا

فقط بعدش عفونت کرد

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
کووجاش گناهه و کجا نوشته اون وقت این فتوا رو 

خیلی کتاب میخونین بدونین چی درسته چی غلط

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔