slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 عنوان دعای نی نی سایتیای عزیز 79 بازدید | 10 پست سلام دوستان...نوزادم واسه عفونت ادراری وزردی وعفونت ناف بستریه...خودمم یه هفتس باهاشم....دعاکنیدمعجزه شه زودترخوب شه بریم خونه....خیلی خستم😖😖😖 ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤ 1398/07/16 | 12:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11083 نوزاد منم واسه زردی بستری شده بود خوب میشه عزیزم.عفونت ادراری هم خوب میشه.واسش دعا میکنم چون میدونم سخته پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
farimaham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15135 براش حمد شفا ميخونم دوستاي ني ني سايتي خيلي مهربونن براي منم دعا كردنحاجتمو گرفتم اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اکااااااااااااااا۱۰ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2364 بچه منم برای زردی بستری بود درکت میکنم عزیزم ان شالله زودتر خوب بشه و خداوند به شما آرامش بده
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 نوزاد منم واسه زردی بستری شده بود خوب میشه عزیزم. عفونت ادراری هم خوب میشه. واسش دعا میکنم چون مید ... مرسی گلم ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 براش حمد شفا ميخونم دوستاي ني ني سايتي خيلي مهربونن براي منم دعا كردن حاجتمو گرفتم مرسی گلم ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 بچه منم برای زردی بستری بود درکت میکنم عزیزم ان شالله زودتر خوب بشه و خداوند به شما آرامش بده انشالله عزیزم ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11083 سلام عزیزم حال بچت چطوره؟ پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 سلام عزیزم حال بچت چطوره؟ سلام گلم....خداروشکرمرخص شدامروز....دوشنبه میبریمش پیش دکترش چکاپ بعدازترخیص ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11083 سلام گلم....خداروشکرمرخص شدامروز....دوشنبه میبریمش پیش دکترش چکاپ بعدازترخیص خدارو شکر عزیزم واقعا راحت شدی. بیملرستان خیلی سخته هم از نظر جسمی آدم اذیت میشه هم روحی پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 خدارو شکر عزیزم واقعا راحت شدی. بیملرستان خیلی سخته هم از نظر جسمی آدم اذیت میشه هم روحی اره واقعا...خداروشکر ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤