2777
2789
چیکار کرده مگه بهش میگی لجن بدی بهت کرده🤔

يكم تخقيق كني ميفهمي به حرفم ميرسي ترويج فحشاء

كسب مال نامشروع 

عرصه رو براي كاراي حلال تنگ كردن 

تو جامعه نااميدي تزريق ميكنن

يكي زحمت ميكشه پول حلال در مياره اين اشغال مردمو بچه ارو به وحشت ميندازه پول جم ميكنهكاش داوود هزبنه و امثالشم جم شن حرومزاده ها 

واقعا قیافش همونطوریه؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گريم و عمله 

واااای😩😩😩😩😩

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
يكم تخقيق كني ميفهمي به حرفم ميرسي ترويج فحشاء كسب مال نامشروع  عرصه رو براي كاراي حلال تنگ ك ...

منظورش فک کنم اینه چرا میگی لجن .خب همینجوری بگو سحرتبر 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
يكم تخقيق كني ميفهمي به حرفم ميرسي ترويج فحشاء كسب مال نامشروع  عرصه رو براي كاراي حلال تنگ ك ...

خدا اون بالا نشسته قضاوت میکنه بعدشم آدمیزاد عقل داره خودش برای خودش تصمیم میگیره آدم باید عاقل باشه گول اینارو نخوره 

منظورش فک کنم اینه چرا میگی لجن .خب همینجوری بگو سحرتبر 

نه منزورش اينه چرا مثلا ازش خوشم نمياد؟؟

ميگه چرا بهت بدي كرده؟؟

قرار نيس كه همه رودرروبه ادم بدي كنن

الان يكي از بيتالمال دزدي ميكنه خب لجنه ،كثيفه

يجوراي در حق من بدي ميكنه سحرم مث اون ادم ..

رودررو نه ولي غير مستقيم اره برا جامعه افته 

به نظر من یه گریمور هنرمنده. مال نامشروع هم که میگن پول گرفته تبلیغ کرده برای بقیه کاری که همه اینفلوئنسرها میکنن. من خوشم نمیاد فالوش نمیکنم که بچمم نترسه!

واقعا با اون روسپی های اینستاگرام یکیش میکنید؟

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
خدا اون بالا نشسته قضاوت میکنه بعدشم آدمیزاد عقل داره خودش برای خودش تصمیم میگیره آدم باید عاقل باشه ...

اره موفقم .درسته اون داره کار بدی میکنه .اما خب تو هم عقل داری  .از طرفی نباید چون طرف داره کار بدی میکنه تو هم هر چی از دهنت درمیاد بهش نسبت بدی ...

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

من ازش خوشم نمیومد که دنبالش کنم

ولی خب بدی به من نکرده بود ک متنفر باشم یا ذوق کنم دستگیر شده

کلا کاری به کسی نداشت بدبخت

بیمار بود

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

عههههه چرا دستگیر شده؟

فک نمیکنم کار خاصی کرده باشه

از اون بدتراشو چرا نمیگیرن!!!!!

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت