2777
2789
عنوان

خانوما بیاین سوال مهم بارداری

69 بازدید | 7 پست

خانوما این دکتر و ماماها دارن منو دیونه میکنن چرا همچینن

پیش دکترم فشار گرفتم ۱۲و۸ بود شب بعدش درمانگاه گرفتم۱۱و۸ بود چندشب میرفتم درمانگاه همینجوری۱۱و۸بود امروزصبح رفتم بهداشت میگه۱۳ رو۹😕ضربان بچه هم۱۳۲ کمه.بدو بدو اومدم بیمارستان ان اس تی میگن حرکات خوبه ضربان خوبه پروندت مشکلی نداره ی آزمایش ادرارهم دادم

👪

عزیزم با دکتری باش که ا نظر روانی میتونی باش کنار بیای الان دکتر من سونومو دید گفت عددت نزدیک به محدوده مشکوک سندرومه دوباره منو توی ساختمون خودشون فرستاد واسه اینکه استخون بینی رو ببینن از سونوگرافه پرسیدم اون چطوره گفتش اصن اهمیتی نداره الکی انجام دادی بد دکتر گفت یا امینو سنتز یا ژنتیک درحالی ک هرجای دیگ بردم گفت جای نگرانی نیست و از طرفی آزمایش خونت باید بیاد باهم بررسی بشه تنهایی تصمیم نمیشه گرفت که فقد داشت دیوونم میکرد شبو روز نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فشارت که خوبه، ببین من کیسه ابم سوراخ شد مایع جنین کم شد بچه ضربانش تا ۱۱۵ هم اومد . ولی ممکنه ان اس تی هم اشتباه کنه چون اگه مثل من شکمتون بزرگ باشه چربی نمیزاره درست ضربانش رو بشنون

عزیزم با دکتری باش که ا نظر روانی میتونی باش کنار بیای الان دکتر من سونومو دید گفت عددت نزدیک به محد ...

آخه عزیزم فقط حرف دکتر نیست ۴جا من فشار گرفتم هرکدوم یچیز میگن به حرف کدوم اطمینان کنیم ما ۳تا فقط آزمایش ادرار دادم من تو این چندروز دکترم دکتر خوبیه نمیدونم چرا همچین میشه بدنم نامتعادله یا چی

👪
فشارت که خوبه، ببین من کیسه ابم سوراخ شد مایع جنین کم شد بچه ضربانش تا ۱۱۵ هم اومد . ولی ممکنه ان اس ...

شکمم بزرگ نیست خداکنه درست باشه دیگه

۲روز حرکات بچه کم بود اومدم تا داشت ان اس تی رو میگرفت حرکاتش نرمال شد😑گفت الان خوبه گفتم آره فک کنم چون رو کمرخوابیده بودم بهتر میفهمیدم حرکاتشو نمیدونم چرا اینجوری استرس میده به ما این بچه جان

👪
شاید بخاطر تغذیته خب از دکترت یا هرکس دیگه ای که باش راحتی و البته از این چیزا سر درمیاره بپرس چی با ...

گفت نمک نخور من تقریبا صفر کردم نمک رو هیچچچچ مشکل دیگه ای ندارم تو ادرار یا مثلا تیرویید و قند و این چیزا جفتم قدامیه تو نت خوندم یکی از دلایل فشار بالا جفت قدامیه فک کنم درست هم باشه چون تا وقتی خلفی بود هیچ مشکلی نداشتم از هفته ای قدامی شد اینجوری شدم

👪