2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی نمیدونم بچمو بدنیا بیارم یا بکشمش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
هیچ جا نمیزاره برم نه میزاره بیرون برم نه خونه فامیلامون برم یجورایی زندانیم کرده فقط خونه مامان خود ...

خب قبل از بچه دار شدن باید ب این مسائل و مشکلاتت فکر میکردی عزیزم من با این حرف موفق نیستم ک بچه بیاد مرد بهتر میشه و زندگی گل و بلبل میشه

ولی ب نظرم ب جای کشتن بچه بی گناه و معصومت ب فکر این باش ک برین پیش ی مشاور و اینکه ی طوری رفتار کنی ک رویه شوهرت تغییر کنه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش با کنایه باهام حرف میزنه حرفاش خیلی تلخن ناراحتم میکنه اشکمو درمیاره بعد میگه غلط کردم ببخشید 😞

بچتو واسه خودت نگه دار حضانتشو از الان بگیر ، یه حرفه یاد بگیر که اگه یه روزی خواستی جدا بشی به خاطر مشکل مالی ندیش به شوهرت

دیشب فشارخونم رفته بود بالا سرم به شدت درد میکرد داشتم از درد گریه میکردم میگه چرا گریه میکنی؟ میگم حالم خوب نیس تپش قلب دارم فشارم بالاس عوض اینکه بگه پاشو بریم دکتر برگشته میگه تو چرا هروقت میای خونه خودمون فشارت میره بالا؟😭 یعنی نابود شدم با این حرفش

با خونوادم بد افتاده همش بهشون بی احترامی میکنه من تک دخترم بابام و مامانم خیلی خیلی دوسش دارن شوهرمو خیلی بهش احترام میذارن هواشو دارن ولی این دشمن شده باهاشون😕

هیچ جا نمیزاره برم نه میزاره بیرون برم نه خونه فامیلامون برم یجورایی زندانیم کرده فقط خونه مامان خود ...

حالا مثلا فامیل برات تخم دو زرده میزارن که دوسداری بری خونشون 🙄مثلا الان شوهر من میذاره فکر کردی هر دقیقه ما خونه فک و فامیلیم، ببین باید قبلا فکر این حرفا رو میکردی حالا که بچه دار شدی بشین زندگیتو بکن هر کاری بکن که زندگیت بهتر بشه به جای این فکرای مزخرف، الان فکر کن بچه رو کشتی طلاقتم گرفتی برگشتی خونه بابات چی میشه مثلا؟! فکر کردی همون دختر خونه بابا میشی برات فرت فرت خواستگار میاد نه عزیزم شما یه بیوه مطلقه میشی، به جای اینکه ادمتو تعویض کنی تعمیرش کن

نمیزاره لباسیو که خودم دوس دارم انتخاب کنم بپوشم چه لباس بیرون چه لباس تو خونه ای 😔 همش‌باید به سلی ...

درست میشه... یه مدت هرچی میگه بگو باشه... کم کم یادش میره... بجه ک دنیا بیاد انقد اذیت داره ک شوهرت یادش میره چ رنگی پوشیدی چی نموشیدی کجا میری نمیدی..صبر داسته باش 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
نمیزاره لباسیو که خودم دوس دارم انتخاب کنم بپوشم چه لباس بیرون چه لباس تو خونه ای 😔 همش‌باید به سلی ...

به نظرم منطقی تر اینه که شوهرت رو بکشی

نه یه بچه بی گناه رو

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یجورایی گولم میزنه همش🤨 وقتی نامزد بودیم خیلیییی خوب بود اصلا حرف حرف من بود تا اینکه عروسی کردیم از فرداش یهو کلا عوض شد از این رو به اون رو شد رفتاراش حرفاش بعدم که بچه دار شدیم دیگه بدتر شد غیر قابل تحمل