2777
2789

از دست شوهرم اصلا آرامش ندارم هم دوسش دارم شوهرمو هم از رفتاراش و کاراش متنفرم به حدی که هردم به طلاق فکر میکنم واقعا کلافم کرده😔۵ ماهه باردارم قبلا یه سال منتظر بچه بودیم همش فکر میکردم اگه بچه دار بشم دیگه اوقات تلخی نمیکنه شوهرم ولی اشتباه فکر میکردم اصلا خوب نشده هیچ بدترم شده 😢 میدونم خیلی دوسم داره ۴ بار اومد خواستگاریم تا بابام راضی به وصلت شد فامیل دورمونه ولی کاش قبول نمیکردم باهاش ازدواج کنم 😔 الان نمیدونم واقعا سر دوراهی موندم بچمو بکشم و طلاق بگیرم یا خفه خون بگیرم و تا اخر عمرم بریزم تو خودم و این زندگی کوفتیو تحمل کنم

بچه ۵ ماهه رو بکشی😐😐😐😐😐😐😐😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ماهه رو چجوری میخای بکشی ؟ دهن خودت سرویس میشه فکر کردی سقط بچه ۵ ماهه الکیههههههه؟؟؟؟؟

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

دیگه الان فکرش افتادی؟؟؟بچه ی ۵ماهه میدونی یعنی چی؟؟یعنی یه ادم که قلب داره روح داره تکون میخوره سکسکه میکنه همه ی بدنش تشکیل شده 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

تو اگه مثل من سه سال دنبال بارداری بودی و چند تا سقط داشتی و همش از این دکتر ب اون دکتر در رفت و آمد بودی ب این راحتی نمیگفتی بچمو بکشم

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

ازاول میرفتی پیش یه مشاوری چیزی خودش بت میگفت کارت چقد اشتباه بود ذات یه مرد مگ با بچه دارشدن تغییر میکنه؟؟؟اول باید ب کمک ی مشاور رو خودش کارمیکردی درست که شد فکربچه میشدی الان ک دیگه بچه داری پنج ماهشم هست ی موجود زندست نباید بکشیش خدارو خوش نمیاد.برو با ی مشاورحرف بزن این از هرراهی بهترجواب میده