2777
2789

دگتر گفت رفلاکس داره.و رانیتبدین داد.و گفت نباید تو سطح صاف باشه.شما چه تجربه ای از این گرفتگی گلو و بینی دارین.

تازه کولیکم داره .اصلا یه وصعبه.بیست و جهارساعته حفتمون نخوابیدیم.خدایاااااا.بچه میخواد بخوابه اما درد شکم و گرفتگی گلو و بینیش نمیزاره

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قاشق چایخوری هم الان بهش عرق نعنا بده هیچی نمیشه بهت قول میدم نترس ولی بدهههههههه عزیزم بعد

به روی شکم بخابونش رو پات 

رو مبل بشین بچه رو از روی شکم بخابون رو پات پشتشو ینی کمرش و دورانی بمال البته وقتی عرق نعنا دادی

انجام بده بیا بگو چی شد

آخی طفلی آره همون به خاطر رفلکسش هست دختر منم رفلکس خفیف داره به خاطر دلپیچه مدام زور میزد کبود میشد دکتر بهش پدی لاکت داد با شربت گل گریپ البته شربت رو فقط شبا بهش میدم که راحت بخوابه که اونم نمیخوابه ولی دلپیچه ش خیلی کمتر شده

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

عزیزم گرفتگی بینی و خس خس گلو مربوط میشه به شل بدون دستگاه تنفسی. پسر منم هیمتجوری بود بردمش متخصص اطفال و گوش و حلق و بینی. گفت بزرگ بشه خوب میشه. الان که ۶ماهشه خوب شده. 

فقط میخای زیاد اذیت نشه دستگاه بخور بذار تو اتاق یا یه ظرف آب بذار جوش که اومد  بذار رو بخاری اتاقی که بچه هست.

فقط مواظب آب جوش باشید تو رو خدا

رفلاکس لعنتیه تو تغدیه ات لبنیات و گوجه بادمجون و کنجد و اینا نخور بخور سرد بگدار شبها پسر من ۴ هفته اس گرفتع فقط با بخور سرد میتونه بخوابه تشک انتی رفلاکس بخر براش یا تو کریر بخوابونش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه قاشق چایخوری هم الان بهش عرق نعنا بده هیچی نمیشه بهت قول میدم نترس ولی بدهههههههه عزیزم بعد به ر ...

اصلا اصلا عرق نعنا برای کولیکش خوبه ولی رفلاکسش را تشدید میکنه بدتر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اصلا اصلا عرق نعنا برای کولیکش خوبه ولی رفلاکسش را تشدید میکنه بدتر میشه

عزیزم دخترم من دخترم همه این مشکلاتو داشته و باعرق نعنا شفا گرفته من یه مادرم که این هارو انجام دادم اگر مطمین نباشم به بچه مردم هم نمیگم انجام بده

شما خودت انجام بده اگر بد بود من توسایتم همیشه بیا هرچی خواستی بگو

باحرف کسی هم کاری ندارم که این بده اون خوبه من راه هارو امتحان کردم ونتیجه 20 گرفتم 

حتما قطره بریز تو بینیش

گناه داره بچه

چون گشنشه نمیتونه شیر بخوره گریه میکنه

برای همون گرسنگیشم خواب نداره

بچه تا دو ماهگیش خوابش زیاده

حتما حتما قطره بینی بگیر بریز

باید بینیش و راه نفسش باز باشه که بتونه شیر بخوره

پهلوهاشم گرم بگیر