2777
2789
عنوان

بعصی وقتها میگم کاش منم یه آدم خییلی معمولی بودم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 81 پست
چقدبعضی چیزات شبیه منه منم اون وسواس فکریودارم وحتی وقتی توسن بلوغ بودم اگه باباکنارم میشست بلندمیشد ...

دقیقا منم توبلوغ اینطور بودم...

وسواس فکری خیلی بده 

تو به فکرایی میکنی و اون فکرارو باورمیکنی ..

اما درحقیقت اون فکرا درواقعیت اصلا وجودنداره

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من خیلی اذیتم... تازه جدیدا حدود ۵ماهه وسواس بیماری گرفتم. همش فک میکنم تنبلی تخمدان دارم وقراره ز ...

چند سالتونه؟

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاربامشاور رفتم...هیچی بارشون نیست.. خودم دارم روانشناسی میخونم و حتما خودم رو درمان میکنم روزی

آره مشاورها هیچی بارشون نیست. متاسفانه. شاید نیاز باشه دارو مصرف کنی. برو پیش روانپزشک. 

عزیز دلم اگه خودت فک می‌کنی وسواس تا حالا پیگیر درمان جدی بودی براش؟

اره مشاور رفتم زیاد...

ولی هیچکدوم دراون حدعلم نداشتن ک کمکم کنند

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
کاش بری پیش دکتر جدی میگم خیلی بهت کمک میکنه،بد برداشت نکنی از حرفم

نه عزیزم ...میدونم بیمارم...مشاور زیاد رفتم...

خیلی پیگیرم..دلم نمیخواد ازاین به بعد دیگه اینطوری ادامه بدم خسته شدم

دقیقا منم توبلوغ اینطور بودم... وسواس فکری خیلی بده  تو به فکرایی میکنی و اون فکرارو باورمیکن ...

اره عزیزم من واقعادرکت میکنم من یه روزایی میشینم گریه میکنم میگم خدایاتوکه میدونی چقددوست دارم چرااین فکرامیادتوسرم همش باخداحرف میزنم .یه وقتایی فکرمیکنم دارم روانی میشم 

هزاربامشاور رفتم...هیچی بارشون نیست.. خودم دارم روانشناسی میخونم و حتما خودم رو درمان میکنم روزی

ميدونم منم دل خوشي از مشاوره ندارم

ولي بعضيا واقعا كار بلدن 

يه دكتري ميشناختم سوييس درس خونده بود و اونجا زندگي ميكرد تخصص داشت تو هيپنوتيزم

من يك جلسه پيششون رفتم اونم با هزار سختي واقعا اون حرفاش چه كمكي بهم كرد هيچوقت نميتونم لطفشو و تاثيرشو تو زندگيم فراموش كنم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

کمال گرا ها همیشه اذیت میشن چون به کمال هر چیزی رسیدن تو این دنیا خیلی سخته.  یکم رو اخلاق خودت کار کن شما که خدا رو شکر عیب و ایراد کارت رو میدونی پس سعی کن برطرفش کنی .

ادم با این چیزهایی که شما گفتید نمی میره ولی خیلی اذیت میشه

یه نمونه خیلی کوچیک از کمالگرا بودن بگم من ۱۷ زمان مجردی و اوایل ازدواج روی لباس خیلی حساس بودم یعنی عذاب اورترین کار برام خرید لباس بود یه لباس یا مانتویی که خیلی بهم بیاد هیچ وقت هم از خرید راضی برنمی گشتم و اون لباس هم زود از چشمم میفتاد.  بعد یه مدت به خودم گفتم چه خبرته یه لباس یا مانتوئه دیگه ۶ ماه میپوشی میذاریش کنار پس چرا انقدر خودتو عذاب میدی سر همین دیگه خرید لباسم و بقیه چیزها برام راحت و شیرین شد چون میدونم همه چیزها گذری هستن و ارزش اذیت کردن خودم رو نداره

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

عزیزم شما مشکلت اینه که خیلاتت تحت کنترلت نیستن

آدم مذهبی هستی؟

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!